15.7 C
Paşcani
duminică, mai 22, 2022
Array

Dispare ştampila: persoanele fizice şi unele persoane juridice vor scăpa de obligaţia de a ştampila documentele depuse la instituţii

Persoanele fizice, persoanele juridice de drept privat şi entităţile fără personalitate juridică ar putea scăpa în curând de obligaţia de a aplica ştampilă pe documentele depuse la instituţiile statului, potrivit unui proiect de act normativ lansat recent în dezbatere publică de Ministerul Finanţelor Publice (MFP).

MFP a publicat un proiect de ordonanţa de Guvern care prevede eliminarea obligativităţii folosirii ştampilei pentru documentele depuse la instituţiile şi autorităţile statului. Cine nu va mai avera nevoie de ştampilă Vizate de această măsură sunt atât persoanele fizice şi persoanele juridice de drept privat, ca şi entităţile fără personalitate juridică. „Persoanele fizice, persoanele juridice de drept privat, precum şi entităţile fără personalitate juridică nu au obligaţia de a aplica ştampilă pe declaraţii, cereri sau orice alte documente depuse la instituţiile sau autorităţile publice”, scrie în documentul Finanţelor. În plus, ştampila nu va mai trebui aplicată nici pe documentele emise în relaţia dintre persoanele fizice, persoanele juridice de drept privat şi entităţile fără personalitate juridică.

Continuarea pe adevarul.ro.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articoleAdis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow