16.6 C
Paşcani
sâmbătă, septembrie 18, 2021
Array

Discuţii pentru renovarea Grădiniţei nr 6 de pe Esplanada din zona Vale a Municipiului Paşcani

Membrii consiliului de administratiei de la Liceul Tehnologic “Mihai Busuioc” din Pascani s-au intalnit astazi, 9 august cu proiectantii pentru repararea acoperisul de la Gradinita cu program normal nr 6, corp A, amplasata pe Esplanada din zona Vale a Municipiului. Desi sedinta a durat cateva ore, avand loc si discutii in contradictorii, pana la urma s-a ajuns la o intelegere. Acoperisul va fi renovat pana la inceperea noului an scolar, costurile estimate fiind de aproape 1,2 miliarde de lei vechi.

Solutia gasita de proiectant nu a fost pe placul membrilor CA-ului, urmand sa aiba loc o noua intalnire, luni, 12 august, atunci cand acesta va veni cu modificarile facute in urma analizei care a avut loc astazi.

Aceeasi problema a fost discutata si in cadrul sedintei de Consiliu Local ce a avut loc saptamana trecuta. Primarul Pascaniului, Dumitru Pantazi a atrans atentia ca nu va pune in pericol viata micutilor prin redeschiderea gradinitei, fara efectuarea lucrarilor de reamenajare a planseului.

Gradinita cu program normal nr 6 din Pascani este singura din zona Vale care este amenajata corespunzator, aici invatand aproape 150 de prescolari. Desi infiltratiile in tavan au aparut de mai bine de 2 ani, in decembrie anul trecut situatia s-a complicat, cand in urma caderilor masive de zapada, o bucata de acoperis a cedat chiar intr-o sala de curs, moment in care erau micuti la gradinita, fara insa sa se intample vreo nenorocire. ziarulorizont.info

DE LA ACELAȘI AUTOR

ASF a retras autorizația de funcționare a City Insurance. Posesorii RCA, protejați de lege

ASF anunță că a retras autorizația de funcționare a City Insurance S.A., liderul pieței de asigurări din...

Cele mai bizare teorii despre univers: De la Marele Poc la universul holografic. Ar putea fi tot ce știm despre gravitație greșit?

De ce este universul așa cum îl vedem? Oamenii de știință au explorat de-a lungul anilor numeroase...

Cum arăta de fapt Iisus? Cercetătorii au realizat o reconstituire

Iisus este înfățișat în icoane și picturi celebre ca un bărbat cu ten foarte deschis la culoare...

Vaccinarea antigripală începe mai devreme. Cum facem diferența între gripă și Covid-19

Vaccinarea antigripală va începe mai devreme în acest an, anunță autoritățile. Ministerul Sănătății a comandat două milioane de...

METEO

ALTE ȘTIRI

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Să fim oameni, nu roboți!

Uitați-vă cu atenție în jurul vostru! În fiecare scară de bloc, pe orice stradă din suburbii este...

PULSUL ZILEI