30.2 C
Paşcani
luni, iunie 27, 2022
Array

Discuţii pentru renovarea Grădiniţei nr 6 de pe Esplanada din zona Vale a Municipiului Paşcani

Membrii consiliului de administratiei de la Liceul Tehnologic „Mihai Busuioc” din Pascani s-au intalnit astazi, 9 august cu proiectantii pentru repararea acoperisul de la Gradinita cu program normal nr 6, corp A, amplasata pe Esplanada din zona Vale a Municipiului. Desi sedinta a durat cateva ore, avand loc si discutii in contradictorii, pana la urma s-a ajuns la o intelegere. Acoperisul va fi renovat pana la inceperea noului an scolar, costurile estimate fiind de aproape 1,2 miliarde de lei vechi.

Solutia gasita de proiectant nu a fost pe placul membrilor CA-ului, urmand sa aiba loc o noua intalnire, luni, 12 august, atunci cand acesta va veni cu modificarile facute in urma analizei care a avut loc astazi.

Aceeasi problema a fost discutata si in cadrul sedintei de Consiliu Local ce a avut loc saptamana trecuta. Primarul Pascaniului, Dumitru Pantazi a atrans atentia ca nu va pune in pericol viata micutilor prin redeschiderea gradinitei, fara efectuarea lucrarilor de reamenajare a planseului.

Gradinita cu program normal nr 6 din Pascani este singura din zona Vale care este amenajata corespunzator, aici invatand aproape 150 de prescolari. Desi infiltratiile in tavan au aparut de mai bine de 2 ani, in decembrie anul trecut situatia s-a complicat, cand in urma caderilor masive de zapada, o bucata de acoperis a cedat chiar intr-o sala de curs, moment in care erau micuti la gradinita, fara insa sa se intample vreo nenorocire. ziarulorizont.info

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow