21.2 C
Paşcani
luni, octombrie 2, 2023
Array

Discuţii pentru renovarea Grădiniţei nr 6 de pe Esplanada din zona Vale a Municipiului Paşcani

Membrii consiliului de administratiei de la Liceul Tehnologic „Mihai Busuioc” din Pascani s-au intalnit astazi, 9 august cu proiectantii pentru repararea acoperisul de la Gradinita cu program normal nr 6, corp A, amplasata pe Esplanada din zona Vale a Municipiului. Desi sedinta a durat cateva ore, avand loc si discutii in contradictorii, pana la urma s-a ajuns la o intelegere. Acoperisul va fi renovat pana la inceperea noului an scolar, costurile estimate fiind de aproape 1,2 miliarde de lei vechi.

Solutia gasita de proiectant nu a fost pe placul membrilor CA-ului, urmand sa aiba loc o noua intalnire, luni, 12 august, atunci cand acesta va veni cu modificarile facute in urma analizei care a avut loc astazi.

Aceeasi problema a fost discutata si in cadrul sedintei de Consiliu Local ce a avut loc saptamana trecuta. Primarul Pascaniului, Dumitru Pantazi a atrans atentia ca nu va pune in pericol viata micutilor prin redeschiderea gradinitei, fara efectuarea lucrarilor de reamenajare a planseului.

Gradinita cu program normal nr 6 din Pascani este singura din zona Vale care este amenajata corespunzator, aici invatand aproape 150 de prescolari. Desi infiltratiile in tavan au aparut de mai bine de 2 ani, in decembrie anul trecut situatia s-a complicat, cand in urma caderilor masive de zapada, o bucata de acoperis a cedat chiar intr-o sala de curs, moment in care erau micuti la gradinita, fara insa sa se intample vreo nenorocire. ziarulorizont.info

Alte articole