21 C
Paşcani
miercuri, mai 25, 2022
Array

Discutii pentru deschiderea unui centru medical in Targu-Frumos

Vesti bune pentru targoveti. Dupa aproape doi ani de cand a fost inchis Spitalul Orasenesc Targu –Frumos, in aceeasi locatie se va deschide un centru medical. Consiliul Local din Targu Frumos a aprobat in sedinta extraordinara de joi, 08 noiembrie 2012, un proiect de hotarare ce prevede acordarea in folosinta a unor imobile din cadrul Spitalului Orasenesc catre o clinica privata din Iasi.

Centrul Transmed Expert Iasi a venit cu propunerea de a deschide in spatiile din cadrul Spitalului Orasenesc cateva sectii medicale, precum interne, pediatrie si recuperare si reumatologie. De asemenea, conducerea clinicii isi asuma raspunderea si pentru dotarea sectiilor cu aparatura moderna, cu mobilier adecvat precum si pentru aducerea personalului medical specializat, care vor asigura permanenta in noul centru medical.

Consilierii locali cred ca acest demers este in beneficiul locuitorilor orasului Targu-Frumos, insa stiu ca pana la deschiderea centrului medical va mai trece o buna bucata de timp. Pentru inceput, managerul clinicii avea nevoie de hotararea Consiliului Local pentru a incheia contract cu Casa de Asigurari Bucuresti iar cetatenii sa beneficieze de toate drepturile in ceea ce priveste actul medical.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articoleAdis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow