22.1 C
Paşcani
duminică, august 14, 2022
Array

Discuţii în CL Hîrlău privind locuinţele ANL

Veşti bune pentru locuitorii din Hîrlău care au solicitat o locuinţă ANL. La începutul anului viitor vor fi repartizate 7 garsoniere şi un apartament. În plus în luna februarie se vor analiza şi dosarele primite în decursul anului 2016 şi se va întocmi lista cu cererile prioritare.

Discuţii importante privind locuinţele ANL în legislativul local din Hîrlău. Pe ordinea de zi a şedinţei ordinare de la sfârşitul săptămânii trecute s-a aflat un proiect de hotărâre privind repartizarea locuinţelor ANL pentru cererile primite în anul 2015 şi întocmirea listei de prioritate a dosarelor primite în 2016.

În acest moment sunt libere 7 garsoniere şi un apartament la blocurile ANL şi depuse aproximativ 20 dosare. Prioritate vor avea dosarele primite în anul 2015, iar în funcţie de eligibilitatea acestora se va stabili dacă este vreo şansă ca vreo familie care a depus dosarul în 2016 să primească o locuinţă ANL.

Amintim că la nivelul oraşului Hîrlău există 7 blocuri ANL. Chiriile la cele 84 de apartamente sunt de 92 de lei pentru locuinţele cu două camere şi 62 lei pentru garsoniere.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow