15.9 C
Paşcani
vineri, iunie 2, 2023
Array

Discutii fara nici un rezultat pentru salvarea barajului de la Lunca Pascani. Politicienii din Pascani asteapta interventia premierului Ponta

 

 

In cursul zilei de astazi la barajul Lunca a fost o noua intalnire cu deputatul Neculai Ratoi, senatorul Florin Constantinescu, presedintele Consiliului Judetean, Cristian Adomnitei si administratorul judiciar al Hidroelectrica, Remus Bogza.

Noi discutii despre soarta barajului, insa vechi solutii. Din spusele senatorului Constantinescu, nici acum nu s-au gasit solutii eficiente, Hidroelectrica nu isi mai asuma costurile totale pentru finalizarea investitiilor.

Asta deorece firma de stat, este in procedura de insolventa iar administratorii speciali nu mai vor sa faca investitii, decat in regim de maxima eficienta.

 

Cea mai probabila solutie, dupa cum sustin politicienii pascaneni, este de a cere interventia premierului Ponta pentru a pune problema in discutie la nivelul Guvernului. Pana atunci mai este mult, premierul fiind asteptat inMoldovaintr-o perioada de cel putin o luna.

 

Cu toate ca investitiile sunt realizate in proportie de 90%, soarta barajul va ramane in continuare doar la nivel de discutii si cereri de ajutor.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow