More

  Discutii fara nici un rezultat pentru salvarea barajului de la Lunca Pascani. Politicienii din Pascani asteapta interventia premierului Ponta

  Array

   

   

  In cursul zilei de astazi la barajul Lunca a fost o noua intalnire cu deputatul Neculai Ratoi, senatorul Florin Constantinescu, presedintele Consiliului Judetean, Cristian Adomnitei si administratorul judiciar al Hidroelectrica, Remus Bogza.

  Noi discutii despre soarta barajului, insa vechi solutii. Din spusele senatorului Constantinescu, nici acum nu s-au gasit solutii eficiente, Hidroelectrica nu isi mai asuma costurile totale pentru finalizarea investitiilor.

  Asta deorece firma de stat, este in procedura de insolventa iar administratorii speciali nu mai vor sa faca investitii, decat in regim de maxima eficienta.

   

  Cea mai probabila solutie, dupa cum sustin politicienii pascaneni, este de a cere interventia premierului Ponta pentru a pune problema in discutie la nivelul Guvernului. Pana atunci mai este mult, premierul fiind asteptat inMoldovaintr-o perioada de cel putin o luna.

   

  Cu toate ca investitiile sunt realizate in proportie de 90%, soarta barajul va ramane in continuare doar la nivel de discutii si cereri de ajutor.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet