Array

Discuţii despre modernizarea pieţelor. Anton: Piaţa din Vale să fie mutată la „Minimax”

Piaţa Agroalimentara din Paşcani ar urma să fie modernizata anul viitor. Este o nouă promisiune a administratiei locale după ce proiectele de până acum nu au fost duse la bun sfârşit. Ca de obicei subiectul a fost pus în discuţie de consilierii locali, în cadrul şedinţei de astăzi, odată cu aprobarea unei noi rectificări bugetare. Reprezentanţii Primăriei spun că, până la sfârşitul anului, ar urma sa fie finalizate proiectele  din banii încasaţi de la producători. Primarul a spus că dacă va fi nevoie se poate contracta un credit pentru execuţia lucrărilor.
Un alt ales local, o altă părere!  Consilierul Vasile Anton a propus ca activitatea din Piaţa Vale să fie mutată în fostul magazin Minimax din Deal. Evident, în urma achiziţionării clădirii. Asta ar însemna că atât producătorii, dar mai ales păşcănenii din zona Vale, trebuie să traverseze oraşul pentru a face piaţa. După valul de comentarii şi zâmbete din sală, consilierul şi-a nuanţat propunerea. Acolo să fie duşi doar comercianţii din bazar, nu producătorii de alimente.
Menţionăm că şi foştii primari, Neculai Răţoi şi Grigore Craciunescu au încercat să modernizeze pieţele, după propria viziune. Primul a cheltuit banii pentru construirea unor spaţii comerciale, al doilea a modernizat hala de carne din Piaţa Deal. Au rămas în aceleaşi condiţii improprii producătorii şi cumpărătorii, deşi, până acum, au fost făcute câteva proiecte.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Primăria Hârlău, cereri de finanţare prin PNRR pentru reabilitarea termică a unor clădiri publice 

Aleșii locali ai orașului Hârlău au aprobat depunerea a trei proiecte, în cadrul Planului...

Primăria Pașcani vrea să cumpere autobuze electrice pentru transportul public

Primarul Municipiului Pașcani, Marius Pintilie, a inițiat astăzi un...

Cotnariul se înfrățește cu o comună de pe Prut

Demersuri pentru înfrățirea comunei Cotnari cu o comună de...

Dezbatere despre dezinformare și rolul educației media, la „Miron Costin” Pașcani

Săptămâna aceasta a debutat la "Miron Costin" din municipiul Pașcani cu un...