More

  Discuții aprinse în CL din Hîrlău privind achiziția unei mașini

  Array

  Discuţii aprinse privind achiziţia unui autoturism în consiliul local din Hîrlău. În şedinţa de ieri, 28 septembrie a legislativului, edilul şef Radu Curcă a propus aleşilor locali să se cumpere un autoturism nou pentru conducerea Primăriei dar şi a funcţionarilor, pe motiv că actuala maşină un Daewo Nubira consumă mult.

  Primarul a propus alocarea sumei de 80 mii lei din buget local pentru a cumpăra o maşină de teren, cu motor de 1,6 cc. Edilul a adăugat că maşina este utilă mai ales iarna pentru a ajunge pe teren la Pârcovaci sau în zone greu accesibile pentru rezolvarea unor probleme de interes comunitar.

  Consilierii din opoziţie nu au fost de acord cu achiziţia unui autoturism pentru Primărie şi au propus să fie cumpărată o maşină, cu mai puţini bani pentru Poliţia Locală, iar diferenţa până la 80 mii lei să fie folosită la pietruirea unor străzi.

  După minute de dezbateri, aleşii locali au votat unanim aprobarea sumei de 45 mii lei pentru a cumpăra şi dota un autoturism marca Logan care să fie dat Poliţiei Locale.

  Menţionăm că Poliţia Locală din Hîrlău se află în subordinea Primăriei din oraş. În prezent 12 persoane lucrează în cadrul acestui compartiment.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Primarul Pascaniului nu mai are timp de Facebook. Trimiteti mesajele pe pagina Primariei, cu numele si adresele reale.

  Mesaj important pentru pascanenii care obisnuiesc sa foloseasca retelele de socializare pentru a semnala diverse probleme, autoritatilor locale. Daca aveti mesaje sau intrebari pentru...

  Sedinta Comisiei Locale de Fond Funciar a fost amanata. Se asteapta un raport devastator

  Pascanenii care mai au inca probleme nerezolvate privind obtinerea titlurilor de proprietate pentru terenurile cuvenite sau detinute, mai au de asteptat. Sedinta Comisiei Locale...

  Alte 2.520 de doze au fost distribuite către 15 centre de vaccinare. 126 de doze la Târgu Frumos și 84 la Hârlău

  Cu suportul și protecția echipajelor de jandarmi, astăzi s-a organizat transportul și distribuirea de la sediul Direcției de Sănătate Publică Iași către centrele de...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI