9.1 C
Paşcani
duminică, octombrie 17, 2021
Array

Discotecile si cluburile din Pascani, verificate de politisti. Tineri pascaneni amendati pentru scandal

În noaptea de 22/23 iulie a.c., în intervalul orar 22:00-02:00, poliţiştii păşcăneni au acţionat pentru prevenirea şi combaterea infracţiunilor comise cu violenţă, îndeseobi în zonele frecventate de tineri (cluburi, discoteci, baruri), cât şi pentru constatarea faptelor ilegale de comerţ. La acţiune au participat poliţişti de la structurile de investigaţii criminale, ordine publică şi investigarea criminalităţii economice.

Au fost verificate 5 discoteci, cluburi şi alte localuri publice, fiind legitimate 27 de persoane şi controlate 6 autovehicule. Poliţiştii au aplicat 7 sancţiuni contravenţionale, în valoare de 1.600 lei, dintre care 6 conform Legii nr. 61/1991.

Spre exemplu, un tânăr, de 26 ani, din mun. Paşcani a fost prins, în jurul orei 23:50, în timp ce arunca cu pietre într-un autoturism declarând că a intenţionat să se răzbune pe angajaţii societăţii pentru că nu l-au lăsat să intre în obiective asigurate de aceştia; în cauză s-a luat măsura sancţionării cu amendă în valoare de 400 lei, pt. încălcarea prevederilor Legilor nr. 61/1991 şi s-a întocmit dosar penal, sub aspectul comiterii infracţiunii de distrugere.

Un tânăr, de 26 ani, din mun. Paşcani, a fost sancţionat cu amendă în valoare de 1.000 lei, conform Legii nr. 61/1991, întrucât a provocat scandal şi a adresat injurii mai multor persoane.

 

IPJ IASI

DE LA ACELAȘI AUTOR

Cum să-ți protejezi banii de inflație: e mai simplu decât crezi

Cu toții auzim de la știri, în această perioadă, cum rata inflației bate record după record. Din...

Alimentația nesănătoasă și viciile golesc buzunarele românilor. Oamenii susțin că sunt prea săraci pentru a mânca sănătos

Avem obiceiuri alimentare nesănătoase şi vicii. Dăm la fel de mulţi bani pe alcool cât dăm pe...

Săraca Deltă bogată, paradoxul neştiut de dincolo de frumuseţe. De la traiul de pe o zi pe alta, la încălcarea legii: “În cărţi e...

Ne mândrim cu delta, bucata noastră de ţară inclusă în patrimoniul mondial UNESCO. Pentru noi, tărâmul dintre...

Din bucătăriile virtuale, la tribunal. Jamila și Laura Laurențiu se luptă în instanță pentru eclerul la tavă

“Eclerul la tavă” este disputat în justiție de Jamila și Laura Laurențiu, ambele urmărite pentru rețetele pe...

METEO

ALTE ȘTIRI

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Să fim oameni, nu roboți!

Uitați-vă cu atenție în jurul vostru! În fiecare scară de bloc, pe orice stradă din suburbii este...

PULSUL ZILEI