1 C
Paşcani
luni, decembrie 5, 2022
Array

Directorul unei institutii subordonate Primariei si-a luat DUSTER!

Prisecaru-IPP-1024x614

Parcul auto al societatii Prest Serv Apa Pascani s-a inoit de curand. Directorul Ioan Prisecaru si-a achizitionat, din bugetul firmei, un autovehicul marca DUSTER, dupa ce cei de la Dytras, firma constructoare a programului ISPA, i-a luat dreptul de a mai conduce masina de teren Toyota RAV4.
In urma cu cateva luni, acesta a primit o adresa in care i se cerea sa cedeze autoturismul firmei Dytras, masina fiind data actualului director in folosinta pana la finalizarea afacerii intre cele doua societati. In schimb, ca toti romanii, directorul a incercat sa prelungeasca termenul de returnare a masinii cat mai mult. Prisecaru i-a tot pretins firmei ca a cheltuit peste 5 000 lei reparatii la masina si ca ar trebui sa i se returneze banii. Acum, daca i-au fost returnati lui sau societatii Prest Serv Apa banii respectivi nu se mai stie exact deoarece directorul este vag in raspunsuri.

Cert este ca de aproximativ doua luni de zile Prisecaru si-a luat o noua masina. Este vorba despre o Dacie Duster de culoare alba. Nici cu privire la achizitionarea masinii respective directorul nu prea a vrut sa dea declaratii. Intrebat de cand a cumparat masina acesta a dat-o la intoarsa. “Masina a fost cumparata de mult timp. De cand? Pai cam doua luni de zile (!?). Fosta masina Toyota a fost inapoiata firmei Dytras deoarece era a lor”, a precizat in fuga directorul Ioan Prisecaru, interpelat de intrebarile reporterilor infopresspascani.ro. Prisecaru nu a mai raspuns la intrebarile ziaristilor legate de costuri. sursa infopresspascani.ro

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow