More

  Directorul spitalului din Hîrlău și-a dat demisia. Ieri a fost numit un manager interimar

  Array

  În urma ultimei ședințe a Consiliului de Administrație de la Spitalul Orășenesc din Hîrlău au fost hotărâte schimbări importante privitoare la conducerea instituției, care au fost validate în ședința ordinară de ieri a Consiliului Local.

  Doctorul Adrian Juverdeanu și-a dat demisia în urma discuțiilor avute pe baza unui memoriu înaintat de personalul spitalului și de medicii de familie, privitor la activitatea sa de manager.

  Constantin Cernescu, primarul orașului susține că în urma analizei economice s-a constatat că era pusă în pericol chiar funcționarea spitalului, dacă instituția nu își rezolva problemele legate de organizare, fostul manager având în același timp și relații tensionate cu personalul medical aflat în subordine.

  În urma discuțiilor avute pe tema acestor probleme în Consiliul de Administrație al spitalului, Adrian Juverdeanu și-a dat demisia începând cu data de 1 iulie, fiind numit în ședința de ieri un director interimar. Este vorba consilierul Gheorghiță Curcă, de profesie economist.

  În aceeași ședință a fost numit și un nou director medical în persoana Silviei Dumitraș, medic pediatru în cadrul instituției, iar reprezentantul primăriei din cadrul Consiliului de Administrație al Spitalului Orășenesc, fostul consilier Gheorghe Baltag a fost înlocuit cu Teodor Pricop.

  Menționăm că în maxim 3 luni urmează să fie organizat un concurs, conform legii, pentru ocuparea postului de manager al Spitalului Orășenesc, iar până atunci directorul interimar al instituției va fi economistul Gheorghiță Curcă.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Zeci de pășcăneni din etapa a doua s-au imunizat la centrul de vaccinare de pe strada Sportului

  In municipiul Pascani luni a inceput vaccinarea impotriva COVID-19 a persoanelor care se incadreaza in cea de-a doua etapa a campaniei de imunizare. Activitatea...

  Comisiile de specialitate au fost completate. Mai multi la Economic, mai putini la Educatie

  Desi a castigat alegerile locale pentru Consiliul Local , la diferenta de cateva sute de voturi de organziatia PNL iar cele doua formatiuni au...

  Reprezentantii Consiliului Local in CA-urile scolilor

  Legislativul pascanean a fost convocat in regim de urgenta pentru desemnarea reprezentantilor in Consiliile de Administratie si Comisiile pentru Evaluarea si Asigurarea Calitatii, in...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI