More

  Directorul spitalului din Hîrlău și-a dat demisia. Ieri a fost numit un manager interimar

  Array

  În urma ultimei ședințe a Consiliului de Administrație de la Spitalul Orășenesc din Hîrlău au fost hotărâte schimbări importante privitoare la conducerea instituției, care au fost validate în ședința ordinară de ieri a Consiliului Local.

  Doctorul Adrian Juverdeanu și-a dat demisia în urma discuțiilor avute pe baza unui memoriu înaintat de personalul spitalului și de medicii de familie, privitor la activitatea sa de manager.

  Constantin Cernescu, primarul orașului susține că în urma analizei economice s-a constatat că era pusă în pericol chiar funcționarea spitalului, dacă instituția nu își rezolva problemele legate de organizare, fostul manager având în același timp și relații tensionate cu personalul medical aflat în subordine.

  În urma discuțiilor avute pe tema acestor probleme în Consiliul de Administrație al spitalului, Adrian Juverdeanu și-a dat demisia începând cu data de 1 iulie, fiind numit în ședința de ieri un director interimar. Este vorba consilierul Gheorghiță Curcă, de profesie economist.

  În aceeași ședință a fost numit și un nou director medical în persoana Silviei Dumitraș, medic pediatru în cadrul instituției, iar reprezentantul primăriei din cadrul Consiliului de Administrație al Spitalului Orășenesc, fostul consilier Gheorghe Baltag a fost înlocuit cu Teodor Pricop.

  Menționăm că în maxim 3 luni urmează să fie organizat un concurs, conform legii, pentru ocuparea postului de manager al Spitalului Orășenesc, iar până atunci directorul interimar al instituției va fi economistul Gheorghiță Curcă.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Municipiul Pașcani și orașul Tg. Frumos din județul Iași, fruntașe la numărul de doze de vaccin anti-COVID-19 administrate populației

  Municipiul Pașcani și orașul Tg. Frumos din județul Iași, fruntașe la numărul de doze de vaccin anti-COVID-19 administrate populației. //

  Concurs pentru funcția de consilier debutant, la Miroslovești

  Administrația locală din comuna Miroslovești scoate la concurs o funcție publică vacantă în cadrul Compartimentului Financiar Contabil. Este vorba despre un post de consilier debutant, clasa I. //

  O stradă din Târgu Frumos, în plin proces de reabilitare | FOTO

  Într-o postare apărută pe pagina de facebook, primarul orașului Târgu Frumos, Ionel Vătămanu, anunță că au început lucrările pentru reabilitarea străzii Tudor Vladimirescu. //

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet