More

  Director nou la Școala Specială

  Array

  Director nou la Școala Specială

  Școala Specială din Pașcani are un nou director. El a fost numit astăzi din cadrul profesorilor care predau la această unitate de învățământ. A contat mult proiectele în care a fost implicat, susținerea colegilor și rezultatele avute de-a lungul anilor. Așadar, noul director este în persoana profesorului Oana Plaiu. Emoționată a vorbit în fața colegilor și a mulțumit Inspectoratului pentru decizie și promite că va continua proiectele care sunt în derulare, iar alături de cadrele didactice din școală speră ca școala să-și urmeze cursul de dezvoltare.

  Oana Plaiu este noul director al Școlii Speciale din Pașcani. Ea a fost numită astăzi în cadrul unui consiliu profesoral extraordinar, acolo unde au participat profesorii școlii, fostul director Gabriela Nedelcu, acum viceprimar, dar și în prezența inspectorilor de la Iași. Oana Plaiu este titular la această școală și profesor psihopedgog.

  Inspectorul de la ISJ, profesorul Cristinel Iordachioaia a avut cuvinte de laudă la adresa fostului director, Gabriela Nedelcu pentru ce a reușit să facă la Școala Specială, unitate ce a fost adusă la rang de școală excelentă datorită proiectelor implementate.

  Noul director, Oana Plaiu spune că funcția aceasta este o provocare dar și o onoare. Mai mult, ea s-a emoționat când a văzut susținerea colegilor.

  La investirea în funcție a fost prezent și viceprimarul Municipiului, Gabriela Nedelcu, care rămâne cadru didactic la Școala Specială, cu program de două ore, după finalizarea programului de la Primărie.

  Gabriela Nedelcu s-a suspendat din funcția de director de la Școala Specială în urmă cu câteva săptămâni. Ea spune că Inspectoratul a făcut o decizie bună alegând-o în funcție de director pe Oana Plaiu pentru următoarea perioadă, pentru că este o persoană implicată, care muncește în echipă, are rezultate excepționale pe implementare de proiecte și are o capacitate de muncă extraordinară.

  Menționăm că la Școala Specială învață peste o sută de copii, cu vârste de la 5 ani până 18 ani. Ei își desfăşoară activitatea într-un spaţiu modern, renovat şi dotat corespunzător, care dispune de 13 săli de clasă, un  cabinet psihologic, două cabinete pentru TAS, sală de sport, cabinete de kinetoterapie, de asistenţă social, ateliere, cabinet cu rețea de calculatoare, sală AEL, cabinet metodic, sală de joacă şi relaxare, sală de festivităţi, bibliotecă.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Zeci de pășcăneni din etapa a doua s-au imunizat la centrul de vaccinare de pe strada Sportului

  In municipiul Pascani luni a inceput vaccinarea impotriva COVID-19 a persoanelor care se incadreaza in cea de-a doua etapa a campaniei de imunizare. Activitatea...

  Comisiile de specialitate au fost completate. Mai multi la Economic, mai putini la Educatie

  Desi a castigat alegerile locale pentru Consiliul Local , la diferenta de cateva sute de voturi de organziatia PNL iar cele doua formatiuni au...

  Fotbalistul Crețu a scos la licitație, pentru Nicoleta, tricoul cu care a jucat la Națională

  La nivelul judeţului Iaşi se organizează în această perioadă diverse acţiuni de strângere de fonduri pentru Nicoleta, o tânără in vârstă de 17, din...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI