15 C
Paşcani
luni, iunie 27, 2022
Array

Director nou la Clubul Copiilor din Pașcani. Gabriel Ciopraga schimbat cu Mărioara Preotu

Clubul Copiilor din Pașcani are un nou director. Este vorba despre profesorul Mărioara Preotu, fost director la Casa de Cultură „Mihail Sadovenu” din Municipiu. Gabriel Ciopraga a aflat vestea înlocuirii lui chiar pe patul de spital, acolo unde se află de câteva zile după ce s-a simțit foarte rău. Iar noul director a fost surprins de decizie inspectorilor de la ISJ Iași.  Schimbarea a avut loc si din cauza unor neînțelegeri manageriale.

Deficiențe manageriale și sincope în comunicare. Așa descriu relația dintre Gabriel Ciopraga, fostul director al Clubului Copiilor din Pașcani și conducerea de la Inspectoratul Școlar Județean Iași. Din acest motiv, de astăzi instituția are un nou director.

“Directorul a fost înlocuit pentru că au existat, în ultimii 2 ani, numeroase situaţii în care nu a dat curs solicitărilor ISJ (transmiterea unor documente în timp util, realizarea unor documente manageriale importante). În ciuda unor aspecte pozitive care îi caracterizează activitatea şi pe care le recunoaştem, nu putem ignoră deficienţele manageriale şi sincopele în comunicare.” a declarat purtătorul de cuvânt prof. Sabina Maria Manea.

Este vorba despre profesorul de limba latină, Mărioara Preotu, fost director al Casei de Cultură “Mihail Sadovenu” din Pașcani. Ea spune că în urmă cu câteva zile i-a fost cerut un CV de către inspectorii ISJ și astăzi a participat la ședința ce a avut loc la Clubul Copiilor, acolo unde a primit delegația pentru această funcție.

Astfel, până la finalul anului ea este noul director ce va avea în subordine și Cluburile de la Ruginoasa și Hălăucești. Mărioara Preotu mai spune că în următoarea perioadă va organiza o conferință de presă pentru a prezenta ce îmbunătățiri vor fi aduse la actuala activitate.

Între timp, fostul director, Gabriel Ciopraga a aflat despre înlocuirea lui. El se află în concediu medical, după ce în urmă cu câteva zile s-a simțit foarte rău și a fost nevoie de internarea lui la un spital de specialitate din Iași.

Amintim că la Clubul Copiilor din Pașcani își desfășoară activitatea sute de copii de la școlile din oraș la diferite cercuri de activitate, de la dans, muzică, carting până la modelism sau informatică. Cursurile sunt gratuite și se desfășoară în afara orelor de curs, la instituția amplasată în zona Vale a Pașcaniului.

Oferta educațională:
– Coregrafie – prof. Dimitriu Stefan
– Orchestra muzica populara – prof. Arsinel Gheorghe
– Muzică usoara vocala si instrumentala – prof. Lupei Costel
– Pictura – prof. Carp Elena
– Foto-cineclub (filiala Halaucesti) – prof. Buzenchi Radu
– Gimnastica ritmica (filiala Halaucesti) – prof. Dumea Genovica
– Karting – prof. dr. ing. Ciopraga Gabriel
– Ecologie / protectia mediului – prof. ing. Cepoi Maria
– Agrobiologie / apicultura (filiala Halaucesti) – prof. ing. Petrila Viorica
– Modelism – prof. ing. Apetrea Vasile
– Informatica – prof. Rotariu Irina
– Atelierul Fanteziei – prof. Grosu Ana
– Tapiserie / Tesatorie (filiala Ruginoasa) – prof. ing. Axinia Irina
– Chimie Experimentala – prof. Vatamanu Maria
– Chimie Experimentala (filiala Ruginoasa)
– Tenis masa – prof. Radu Ioan

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow