23 C
Paşcani
joi, iunie 30, 2022
Array

Director adjunct nou la o școală din Hîrlau. 3 propuneri pentru această funcție

Începând cu noul an şcolar, Colegiul Naţional “Ştefan cel Mare” din Hîrlău va avea un nou director adjunct. Anunţul a fost făcut de Gheorghe Onceanu, cel care a ocupat în ultimii 7 ani funcţia de conducere din cadrul liceului.

Consiliul profesoral al şcolii s-a reunit la sfârşitul lunii când s-au făcut propuneri pentru a ocupa această funcţie. După activitatea didactică desfăşurată au fost nominalizate trei profesoare. Este vorba de Octaviana Petraş – profesor discipline economice, Ramona Darie – profesor matematică şi Oleniuc Alina Elena – profesor de Geografie.

De-a lungul anilor profesorul Gheorghe Onceanu a ocupat funcţia de director şi director adjunct, profesor de matematică, disciplină la care a participat cu elevii la numeroase concursuri de matematică, iar împreună cu directorul actual au implementat proiecte europene.

Menţionăm că în această săptămână, Inspectoratul Şcolar Judeţean, în urma analizei CV urilor celor trei profesoare, urmează să decidă cine va fi noul director adjunct la Colegiul Naţional “Ştefan cel Mare”.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow