10.5 C
Paşcani
marți, septembrie 21, 2021
Array

Directoarea Casei de Cultură din Pașcani și-a menținut demisia

Sedinta cu usile inchise privind soarta Casei de Cultura “Mihail Sadoveanu”din Pascani. Azi dimineata, 13 noiembrie, Consiliul de Administratie s-a intrunit in sedinta pentru a luat act de demisia profesoarei Marioara Preutu care si-a mentinut decizia de a pleca de la conducerea institutiei. La discutii, presa nu a avut acces, fara ca cineva sa dea vreo explicatie.

sedinta CA Casa de Cultura Pascani

In acelasi context s-a discutat despre programul de activitati culturale pentru luna decembrie a.c., dar si cel pentru anul 2014. Mai mult, directoarea demisionara a prezentat un proiect de regulament de functionare care urmeaza sa fie modificat si completat.

Mentionam ca profesoara Marioara Preutu si-a depus demisia din functia de director al Casei de Cultura din Pascani, dupa ce in programul de activitati pentru “Zilele Mihail Sadoveanu” au fost gasite o serie de nereguli care ar fi dus la cheltuirea nejustificata a banilor publici.

Marioara Preutu

Totodata, consilierii locali i-au reprosat ca institutia este condusa fara un regulament de functioanre si ca deciziile si programele de activitati nu sunt mai intai discutate si aprobate de Consiliul Consultativ al institutiei. Postul de conducere va fi vacantat peste 30 de zile, conform prevederilor legale. ziarulorioznt.info

DE LA ACELAȘI AUTOR

Micii bucătari și actori de la grădiniță!

Micii bucătari și actori de la grădiniță! Mici dar cu talent! Copiii alături de cadrele didactice ne...

Primăria caută pază pentru piețele agroalimentare

Primăria caută pază pentru piețele agroalimentare Se caută servicii de pază pentru cele două piețe din Pașcani...

Arestată pentru evaziune fiscală

Arestată pentru evaziune fiscală  Politistii din Hirlau au actionat pentru depistarea si clarificarii situatiei persoanelor urmarite. În cadrul...

ACŢIUNE ÎN TRAFIC LA PAŞCANI. Vezi ce amenzi s-au dat

ACŢIUNE ÎN TRAFIC LA PAŞCANI  La data de 15 martie a.c., în intervalul orar 15.00 – 19.00, poliţiştii...

METEO

ALTE ȘTIRI

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Să fim oameni, nu roboți!

Uitați-vă cu atenție în jurul vostru! În fiecare scară de bloc, pe orice stradă din suburbii este...

PULSUL ZILEI