2.7 C
Paşcani
marți, decembrie 6, 2022
Array

Directoarea Casei de Cultură din Pașcani și-a menținut demisia

Sedinta cu usile inchise privind soarta Casei de Cultura „Mihail Sadoveanu”din Pascani. Azi dimineata, 13 noiembrie, Consiliul de Administratie s-a intrunit in sedinta pentru a luat act de demisia profesoarei Marioara Preutu care si-a mentinut decizia de a pleca de la conducerea institutiei. La discutii, presa nu a avut acces, fara ca cineva sa dea vreo explicatie.

sedinta CA Casa de Cultura Pascani

In acelasi context s-a discutat despre programul de activitati culturale pentru luna decembrie a.c., dar si cel pentru anul 2014. Mai mult, directoarea demisionara a prezentat un proiect de regulament de functionare care urmeaza sa fie modificat si completat.

Mentionam ca profesoara Marioara Preutu si-a depus demisia din functia de director al Casei de Cultura din Pascani, dupa ce in programul de activitati pentru „Zilele Mihail Sadoveanu” au fost gasite o serie de nereguli care ar fi dus la cheltuirea nejustificata a banilor publici.

Marioara Preutu

Totodata, consilierii locali i-au reprosat ca institutia este condusa fara un regulament de functioanre si ca deciziile si programele de activitati nu sunt mai intai discutate si aprobate de Consiliul Consultativ al institutiei. Postul de conducere va fi vacantat peste 30 de zile, conform prevederilor legale. ziarulorioznt.info

Alte articole

Zilele Școlii Speciale Pașcani – spectacol de Sfântul Nicolae

Școala Gimnazială Specială din municipiul Pașcani a îmbrăcat straie...

Corala Protopopiatului Pașcani colindă la Târgu Frumos și Pașcani

Corala „Învierea" a Protopopiatului Pașcani începe seria de manifestări...

Detalierea ingredientelor din meniurile restaurantelor, amânată până la data de 15 martie 2023

Detalierea informaţiilor din meniurile restaurantelor a fost amânată până...

VIVA MAGENTA, culoarea anului 2023

Culoarea anului 2023 este Viva Magenta! Institutul Pantone a...
Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow