16.9 C
Paşcani
miercuri, septembrie 27, 2023
Array

Directia de Finante Publice Pascani invita contribuabilii la o discutie

Finante_sediu-coada(3)

Contribuabilii pascaneni sunt invitati in data de 12 februarie 2013, incepand cu ora 11.00, la sediul Primariei Pascani, de catre angajatii Directiei de Finante Publice, pentru a fi instruiti despre modul de aplicare a sistemului TVA la incasare.

In acest sens, Întâlnirea va avea loc în sala de seminarii a Primariei Municipiului Pascani, unde specialisti, din cadrul Directiei Generale a Finantelor Publice Iasi, vor asigura instruirea contribuabililor.

De la 1 inuarie 2013, printr-o Ordonanta de Guvern a fost implementat un sistem de plata a TVA ului, la incasarea facturilor,in vederea asigurarii unui cadru propice redresarii intreprinderilor mici si mijlocii  aflate in situatii dificile datorate crizei actuale si lipsei de lichiditati, pentru cresterea vitezei de circulatie a banilor in economie si colectarea mai eficienta a acestui TVA.

„Avand in vedere caracterul de noutate al acestor prevederi s-a constatat necesar sa fie luate masuri suplimentare pentru a aduce la cunostinta contribuabililor modul de aplicare a sistemului TVA la incasare.   Participarea la acest eveniment se  va realiza in limita locurilor disponibile (maxim 60 de locuri) si in ordinea inscrierii. Pentru inscriere va rugam sa transmiteti datele dvs. de identificare( nume, societate, asociatie, telefon, e-mail, fax, etc.) la adresa:   AFPM Pascani, str.Gradinitei Nr.16” se arata intr-un comunicat de presa trimis pe adresa redactiei noastre de catre Graziela Hugianu Sef Adunct Finante Publice Pascani.

Mentionam ca, accesul in sala al participantilor va fi gratuit.

 

 

 

 

Alte articole

Crosul Toamnei, la Pașcani. Eveniment programat pentru luna octombrie – DOC

Programul de activități cultural-educative al Primăriei Pașcani va fi...

Se fac înscrieri pentru festivalul „Rampa Teatrală”, organizat de Casa de Cultură Pașcani

Au început înscrierile pentru festivalul „Rampa Teatrală”, organizat de...

Marea dictare în engleză și franceză, la Miron Costin Pașcani – FOTO

Ziua Europeană a Limbilor a fost sărbătorită într-un mod...

Primarul Pașcaniului, o săptămâna in concediu

Edilul municipiului Pașcani pleacă in concediu de odihna. Vacanta...