16.9 C
Paşcani
miercuri, iulie 6, 2022
Array

Directia 5, Gelu Voicu şi Violeta Macovei au făcut spectacol în a doua seară din cadrul “Zilelor Municipiului Paşcani” editia a V a – FOTO SI VIDEO

Spectacolul a debutat ceva mai tarziu de ora incepereii 17.00, din cauza precipitatiilor, astfel prima trupa care a urcat pe scena, Dream Dance de la Casa de Cultura Pascani, a facut-o abia in jurul orei 19.00. Au urma pe scena doua soliste din Pascani, Elena Ilie si Alis Dediu, iar in finalul programului dedicat trupelor locale, au cantat Etalon 2004.

Artistii nationali de muzica populara au adunat foarte multa lume la scena situata in apropierea Stadionului Municipal. Viorica Macovei iar mai apoi Gelu Voicu si Taraful Lautarii din Teleorman au facut pascanenii sa danseze si sa cante timp de 2 ore.

gelu voicu

Dupa recitalurile de muzica populara, pe scena a urca interpreta de muzica Lora, care a facut si ea un show de zile mari, urmata de Andreea Balan, cea din urma schimbat zeci de costumatii in timpul spectacolului.

andreea balan

Trupa pascaneana Alternative, au primit sansa de a canta in deschiderea celor de la Directia 5, iar acestia nu au dezamagit facand si ei un adevarat show.

alternative

In inchidere cei de la Directia 5 au multumit pascanenilor ca au rabdat pana la 2.00 dimineata pentru a fi alaturi de ei.

directia 5

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow