2.2 C
Paşcani
miercuri, martie 29, 2023
Array

„Direcţia 5”, concert emoţionant La Castani

Paşcaniul a avut o nouă „Direcţie” vineri seara, cu 5 elemente de succes: muzică adevărată, public perfect, bună dispoziţie, profesionalism şi nu în cele din urmă, oameni de calitate. Cei ce îndrăgesc acordurile pop-rock au avut parte de o seară impresionantă, iar artiştii au părăsit scena după un biss prelungit la mai bine de o oră.
directia5
Paşcani nu este oraşul unde nu se întâmplă nimic, cel puţin nu pentru cei care vor să asculte muzică bună şi se străduiesc să se întâmple asta şi aici.
Vineri seara, renumita formaţie „Direcţia 5” a revenit după aproape 2 ani la Paşcani, unde doritorii de acorduri fine pop-rock, au aşteptat înfriguraţi sosirea vedetelor.
Dacă la începutul concertului de La Castani, în jurul orei 9 seara , publicul a fost mai timid, după ce atmosfera s-a dezmorţit datorită muzicii de calitate, localul a devenit un loc plin de viaţă unde toată lumea cânta şi dansa.
Cei prezenţi au devenit o voce comună, cântecele formaţiei, atât de cunoscute, au fost practic interpretate la unison de toată lumea şi publicul a primit aplauze din partea artiştilor.
apauze.directia5
După biss-ul de final a mai urmat cel puţin o oră de concert, în care publicul a stat practic în picioare, aplaudând şi cântând, odată cu artiştii.
Piese precum „De ce iubim”, „Îţi mulţumesc”, „Caut altceva”, „Obsesia”, au fost pe buzele şi în inimile tuturor, iar hit-ul „Forever Love” de pe ultimul album „Rock’n Roll, Baby!”, piesa lansată împreună cu Lidia Buble, a transformat încheierea concertului într-o reuşită de excepţie.
Sesiunea de autografe de la final a avut şi ea un moment deosebit, în care unul dintre cei doi solişti ai trupei, Cristi Enache, a emoţionat un tânăr artist local, dăruindu-i un exemplar din ultimul lor album.

Deşi preţul biletului a fost unul pe măsură, calitatea şi renumele formaţiei a fost motivul pentru care oamenii au ales să fie prezenţi acolo, într-un număr care a depăşit cu mult capacitatea localului.
În acest pub păşcănean se organizează concerte live de succes, atât cu artişti din împrejurimi, cât şi cu nume consacrate ale celor mai bune trupe din România şi iubitorii de muzică bună găsesc cu uşurinţă motive să revină cu interes.
Cristi Enache, Toni Şeicărescu, Marian Ionescu, Marius Keseri şi Nicu Dalaman, artişti care respectă publicul şi se „hrănesc” cu emoţia trăită de cei care le trăiesc şi le cântă muzica, au coborât de pe scena localului în aplauze binemeritate şi au lărgit „familia Direcţia 5” aşa cum le place să o numească,lăsând în inimile fanilor, o prestanţă artistică de neuitat.
directia5castani

Formaţia „Direcţia 5”, înfiinţată în 1991, este una din cele mai cunoscute formaţii româneşti, cu o vechime de invidiat pe piaţa muzicală, remarcându-se prin numeroasele hit-uri ce au consacrat-o şi având lansate până în prezent 26 de albume de succes.
Muzica bună este primită cu entuziasm oriunde există oameni deschişi şi iubitori de calitate, chiar dacă organizarea sau participarea la evenimente de acest gen este un efort, aşadar cu siguranţă se mai doresc astfel de evenimente muzicale din care cu toţii rămânem în suflet cu emoţii şi trăiri unice.

Alte articole

Cine are dreptate? Masini distruse, sofer ranit

  Doua autoturisme distruse in urma unui accident rutier. Evenimentul...

Trei zile de restrictii, de circulatie, in centrul Pascaniului

  Restrictii de circulatie in centrul municipiului Pascani in perioada...

Stolniceni -Prajescu: 105 de la Unirea Basarabiei cu România – VIDEO

Unul dintre cele mai importante momente istorice ale natiunii...

Stalp de telecomunicatii, rupt de vant

Semnal de alarma pe strada Stefan cel Mare din...

Alegeri PSD la Tatarusi, Motca si Miroslovesti

  Seria conferintelor PSD in zona Pascani pentru alegerea presedintelor...
Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow