17.7 C
Paşcani
joi, mai 19, 2022
Array

Diplome de excelență pentru profesorii din Deleni

Eveniment deosebit în comuna Deleni. Administraţia locală organizează prima ediţie a unui eveniment de premiere a cadrelor didactice. Manifestarea va avea loc la începutul lunii noiembrie la Căminul Cultural.

Profesorii pensionari din Deleni care au obţinut rezultate deosebite în învăţământ vor fi premiaţi de administraţi locală. Edilul comunei a propus organizarea unui eveniment, programat pentru data de 8 noiembrie la Căminul Cultural, în care cadrele didactice să primească diplome de excelenţă şi o atenţie în semn de preţuire şi merit în formarea generaţiilor de-a lungul timpului.

Iniţiatorul proiectului, primarul Dumitru Prigoreanu a stabilit şi o serie de criterii îndeplinite de profesorii propuşi pentru premiere. Vor primi diplome cadrele didactice calificate, pensionare, care au lucrat minim 20 ani în Deleni şi au obţinut rezultate deosebite.

În cadrul evenimentului de acordare a diplomelor de excelenţă va avea loc şi un spectacol artistic. Pe scenă va evolua Grupul folcloric “Muguraşii de stejar” din localitate şi Ansamblul “Corăgheasca”, condus de profesorul Aurica Gâlcă. De asemenea, elevii din comună vor recită poezii şi interpreta melodii.

După momentul artistic profesorii vor fi invitaţi la o masă festivă.

Pentru organizarea evenimentului administraţia locală a aprobat în şedinţa de la sfârşitul lunii trecute suma de 15 mii lei din buget local. Ca amendament la proiect, consilierii au propus că în cadrul premierii să fie menţionaţi şi profesorii care se încadrează în criteriile stabilite, dar au plecat la cele veşnice.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articoleAdis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow