32.6 C
Paşcani
luni, august 8, 2022
Array

Diplome de excelență pentru profesorii din Deleni

Eveniment deosebit în comuna Deleni. Administraţia locală organizează prima ediţie a unui eveniment în cadrul căruia cadrele didactice vor fi sărbătorite. Manifestarea va avea loc la mâine, la Căminul Cultural din localitate.

38 profesorii pensionari din Deleni care au obţinut rezultate deosebite în învăţământ vor primi din partea administraţiei locale diplome de excelenţă. Edilul comunei a propus organizarea unui eveniment, programat pentru data de 8 noiembrie, începând cu ora 13.00 la Căminul Cultural, în care cadrele didactice vor primi diplome de excelenţă şi o atenţie în semn de preţuire şi merit în formarea generaţiilor de-a lungul timpului.

Iniţiatorul proiectului, primarul Dumitru Prigoreanu a stabilit şi o serie de criterii îndeplinite de profesorii propuşi pentru premiere. Vor primi diplome cadrele didactice calificate, pensionare, care au lucrat minim 20 ani în Deleni şi au obţinut rezultate deosebite.

În cadrul evenimentului de acordare a diplomelor de excelenţă va avea loc şi un spectacol artistic. Pe scenă va evolua Grupul folcloric “Muguraşii de stejar” din localitate şi Ansamblul “Coragheasca”, condus de profesorul Aurica Gâlcă. De asemenea, elevii din comună vor recită poezii şi interpreta melodii.

După momentul artistic profesorii vor fi invitaţi la o masă festivă la Conac Polizu. Pentru organizarea evenimentului administraţia locală a aprobat în şedinţa de la sfârşitul lunii trecute suma de 15 mii lei din buget local.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow