17.4 C
Paşcani
miercuri, august 10, 2022
Array

Diplomă de execelență pentru “Miron Costin” Pașcani

Diplomă de execelență pentru “Miron Costin” Pașcani

Astăzi a avut loc Gala Excelenței în Educație unde s-au premiat cei mai buni profesori și elevi, care au reușit să obțină rezultate, să se evidențieze și chiar să continue proiecte desfășurate la nivelul unităților de învățământ. În acest caz este și Liceul Teoretic Miron Costin” care a primit diplomă de excelență din partea inspectoarei generale, profesor Camelia Gavrilă.

Liceul „Miron Costin” s-a aflat pe lista celor premiați în Gala Excelenței în Educație, eveniment de amploare ce a avut loc la Iași, astăzi, 15 decembrie. Mai exact, un proiect derulat în școală ce promovează literatura, dezvoltarea competențelor de comunicare și creativitatea a fost pe lista celor zece proiecte premiate de Inspectoratul Școlar Județean Iași. Proiectul inițiat și derulat pe parcurusl a 14 ani, fără întrerupere, a primit ca semn de recunoștere și prețuire o diplomă și cărți. Aici au fost și sunt implicați sute de copii de clasa a IV a de la școlile din oraș.

Profesorul Carmen Apostol, directorul liceului a fost și ea premiată cu diplomă de excelență pentru promovarea valorilor și imaginii școlii, în cadrul aceluiași proiect. Colaboratori în cadrul proiectului ce poartă numele de „Imaginație și creativitate” sunt profesorii Adriana Apostol și Voica Filip, de la “Miron Costin”, Eugenia Nour, Mihaela Ciobanu, Paula Catâru, Lidia Pintilie de la “Iordache Cantacuzino” și Alina Ipate de la Liceul Economic “Nicolae Iorga”, toate unitățile de învățământ din Pașcani.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

SONDAJ DE OPINIE PENTRU DEZVOLTAREA PAȘCANIULUI

  Pășcănenii sunt invitați sa participe la un sondaj de...

INVITATIE LA FESTIVALUL FAMILIEI

Comunicat: INIMO – Dăruieşte şi schimbă cu adevărat viitorul...

Pascaniul deține doar 3,57% din puterea economica a județului

Pascaniul, al doilea municipiu din Iași deține doar 3,57%...

Farmaciile unde se găsesc pastilele de iodura de potasiu

Ministerului Sănătății a publicat lista farmaciilor unde persoanele cu...
Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow