23.5 C
Paşcani
duminică, iulie 3, 2022
Array

“Dineu cu proști” la Casa de Cultură din Pașcani

Teatru la Casa de Cultură, pentru cei care cu adevărat prețuiesc jocul actoricesc. Ziua Internațională a Teatrului va fi sărbătorită și la Pașcani. Conducerea Casei de Cultură “Mihail Sadovenu” din Municipiu pune la dispoziția tuturor piesa de teatru “Dineu cu proști”. Rolurile vor fi jucate de către actorii de la Botoșani. Intrarea se face pe bază de invitație.

Pentru cei care iubesc teatru și știu să se comporte, Casa de Cultură oferă bilete gratuite la comedia “Dineu cu proști” jucată de actorii de la Teatru din Botoșani. Trebuie să vă grăbiți la rezervare pentru că locurile sunt limitate, de 310.

Comedia de Francis Vebe va începe de la ora 18.30, duminică 27 martie. Astfel va fi sărbătorită Ziua Mondială a Teatrului.

Piesa e despre importanța și puterea prieteniei și adevărata față a prostiei.

La Pașcani vor veni actorii Bogdan Horga, Laurentiu Butuman, Lorena Chiributa, Irina Mititelu, Cezar Amitroaei, Dragos Radu, Alexandru Dobynciuc si Ion Ciofu. Piesa este în regia lui Lenus Teodora Moraru, scenografia Gelu Risca iar Irina Mititelu semneaza si ca asistent regie.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow