21.6 C
Paşcani
miercuri, iunie 23, 2021
21.6 C
Paşcani
miercuri, iunie 23, 2021
Array

“Dineu cu proști” la Casa de Cultură din Pașcani

oferta.oceancredit.ro
credius.ro
creditprime.ro
vivacredit.ro
horacredit.ro/
creditfix.ro

Ultimele știri

Teatru la Casa de Cultură, pentru cei care cu adevărat prețuiesc jocul actoricesc. Ziua Internațională a Teatrului va fi sărbătorită și la Pașcani. Conducerea Casei de Cultură “Mihail Sadovenu” din Municipiu pune la dispoziția tuturor piesa de teatru “Dineu cu proști”. Rolurile vor fi jucate de către actorii de la Botoșani. Intrarea se face pe bază de invitație.

Pentru cei care iubesc teatru și știu să se comporte, Casa de Cultură oferă bilete gratuite la comedia “Dineu cu proști” jucată de actorii de la Teatru din Botoșani. Trebuie să vă grăbiți la rezervare pentru că locurile sunt limitate, de 310.

Comedia de Francis Vebe va începe de la ora 18.30, duminică 27 martie. Astfel va fi sărbătorită Ziua Mondială a Teatrului.

Piesa e despre importanța și puterea prieteniei și adevărata față a prostiei.

La Pașcani vor veni actorii Bogdan Horga, Laurentiu Butuman, Lorena Chiributa, Irina Mititelu, Cezar Amitroaei, Dragos Radu, Alexandru Dobynciuc si Ion Ciofu. Piesa este în regia lui Lenus Teodora Moraru, scenografia Gelu Risca iar Irina Mititelu semneaza si ca asistent regie.

Ce părere ai?

Meteo

Paşcani
câțiva nori
21.6 ° C
23.1 °
18.9 °
82 %
1.8kmh
20 %
mie
29 °
joi
29 °
vin
31 °
sâm
24 °
Dum
20 °

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Un sistem putred, in care omul nu conteaza!

Urmăresc cu uimire șirul evenimentelor privitoare la copiii obligați să meargă pe jos, printre mașini, câțiva km zilnic, până la locația provizorie, după ce...

Politica si cadourile pentru copii

Festivitatile programate la Pascani pentru Ziua Nationala a Romaniei sunt blocate. Daca vineri nu se va intampla o minune, pe 1 Decembrie nu vor mai...

Administratie si politica, fara suflet

PSD Pașcani a uitat să facă politică în cei 8 ani de zile cât a fost la putere.  S-a văzut și la ședința în...

PULSUL ZILEI