More

  Din Ungaria, în Pașcani. Circul “Alexander Picard” așteaptă spectatori

  Array

  Spectacol de magie în acest sfârşit de săptămâna la Paşcani. Poneiul Marin, măgarul Cezar sau lama Mișka, precum şi îndrăgitele personaje de desene animate Mickey şi Minnie va dau întâlnire pe stadionul din municipiu într-un show inedit cu numere speciale.

  Circul Alexander Picard din Ungaria a sosit la Paşcani. De vineri şi până duminică magicienii şi clawnii circului au pregătit un spectacol de zile mari cu dresuri de animale, jonglerii şi levitaţie. Nu vor lipsi îndrăgitele personaje de desene animate Mickey Mouse şi Minnie.

  Sunt programate câte un spectacol de o ora vineri şi duminică, iar sâmbătă 2 reprezentaţii. Preţul unui bilet este de 20 lei copil, 25 adult, iar cine vrea să stea mai aproape de oamenii circului trebuie să scoată din buzunare 30 lei. Pentru grupuri vor fi făcute reduceri în funcţie de numărul de participanţi.

  În pauzele dintre numere micuţii pot face poze cu animalele din circ sau se pot juca cu poneii, gratuit. De asemenea vor primi din partea reprezentanţilor spectacolului suveniruri şi luminiţe din lumea magică a copilăriei.

  Amintim că anul trecut, în aceeaşi perioadă a venit la Paşcani circul italian “Acquatico Belluci”, care, timp de două zile a încântat păşcănenii cu numere de magie şi acrobaţii.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Licitație pentru parcări la Târgu Frumos

  Primaria Targu Frumos scoate la licitatie parcari auto de resedinta in zona mai multor blocuri din oras. Anuntul a fost facut public pe site-ul...

  Treceri de pietoni, in fata la Proinvest si Terox

  Comisia Locala de Circulatie s-a intrunit in cursul zilei de luni, in prima sedinta cu actuala reprezentare. Structura este prezidata de viceprimarul Cristian Ratoi...

  Ședință fulger pentru consilierii pășcăneni

  Surprize pentru consilierii locali din Pascani. Legislativul local a fost convocat in sedinta extraordinara, in ziua de marti, 2 martie, de la ora 14:00,...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Înapoi
  Discuta pe Facebook
  Discuta pe Whatsapp