21.5 C
Paşcani
miercuri, iulie 28, 2021
21.5 C
Paşcani
miercuri, iulie 28, 2021

„Din suflet de român pentru români”, campanie SNAC la Liceul Teoretic Miron Costin Pașcani

Comunicat: « Săptămâna fructelor și legumelor donate », 19-23 noiembrie, se înscrie în  campania socială  de sprijinire a copiilor aflați în dificultate, campanie desfășurată în cadrul Strategiei Naționale de Acțiune Comunitară (SNAC),  .

Elevii de la Miron Costin Pașcani, coordonați de doamnele profesor, Irina Popa, coordonator SNAC  și Monica Ghiorghiu, profesor de religie, și  ajutați de toți profesorii și învățătorii liceului, au reușit să adune în această săptămână cantități impresionante de fructe și legume, proaspete și conservate, dar și de ulei, făină, zahăr.  Ajutați de elevii de liceu, cei mici de la primar și cei de la gimnaziu au  dus ajutoarele strânse  câtorva familii din Boșteni și Cozmești, dar și Asociației « Lumină și dar », care la rândul ei le distribuie familiilor cu copii aflați în dificultate.

“Voluntariatul SNAC din Iași înseamnă implicare, altruism, compasiune și  reflectare asupra nevoii de a-l înțelege și ajuta pe cel aflat în nevoie, scria un ziar din Iași zilele trecute.
Iar noi, cei de la Liceul Teoretic „Miron Costin ” Pașcani, am răspuns încă o dată cu « Da,vreau și eu să ajut! » și astfel am adus bucurie pe chipul unor copii din liceul nostru, al unor bătrâni din Bosteni, al familiilor din Cozmești,si pe chipul celor de la Asociația „Lumină și dar”.Mulțumim frumos pentru implicare tuturor cadrelor didactice, elevilor și părinților! » ne-a transmis doamna profesor, Irina Popa.

“Asociatia « Lumina si Dar » vă mulțumește pentru MARELE efort pe care l-au facut elevii de la Miron Costin. Suntem profund recunoscători tuturor celor ce au ajutat. Si nu știm cum să vă răsplătim efortul. Vă invităm la serbarea celor mici înainte de Crăciun.
Cred că e prima dată când am simțit că ne-au invadat merele și sticlele de ulei (135). Mulțumim ! Noi o să colaborăm cu Parohia Sf. Gheorghe și o să oferim o parte din produse si oamenilor nevoiași de acolo pentru masa de Crăciun » a
mulțumit în numele Asociației « Lumină și dar », Ionuț Daniel Gândac.

Ce părere ai?

Meteo

Paşcani
cer acoperit de nori
21.5 ° C
21.9 °
20.1 °
80 %
4.1kmh
100 %
mie
21 °
joi
36 °
vin
30 °
sâm
33 °
Dum
31 °

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Un sistem putred, in care omul nu conteaza!

Urmăresc cu uimire șirul evenimentelor privitoare la copiii obligați să meargă pe jos, printre mașini, câțiva km zilnic, până la locația provizorie, după ce...

Politica si cadourile pentru copii

Festivitatile programate la Pascani pentru Ziua Nationala a Romaniei sunt blocate. Daca vineri nu se va intampla o minune, pe 1 Decembrie nu vor mai...

Administratie si politica, fara suflet

PSD Pașcani a uitat să facă politică în cei 8 ani de zile cât a fost la putere.  S-a văzut și la ședința în...

PULSUL ZILEI