More

  Din şase acuzaţi de trafic de droguri, printre care și un fiu de preot, cinci au plecat acasă

  Dintr-un grup de tineri acuzaţi de trafic de droguri, printre care se află şi un fiu de preot, unul singur a rămas în arest. Magistraţii Tribunalului au decis ieri să schimbe măsurile preventive adoptate împotriva acestora.

  Procurorii DIICOT şi poliţiştii judiciari au efectuat la începutul lunii septembrie a anului trecut 18 percheziţii pe raza judeţului, la domiciliul unor persoane bănuite de trafic de droguri. Cu acea ocazie, au fost identificate două culturi de cannabis şi cantităţi de droguri de mare risc. Au fost audiate 10 persoane, 6 fiind arestate preventiv, printre ele afându-se şi Iulius Petre Zugravu (FOTO), fiul unui preot din Târgu Frumos. Procurorii i-au acuzat pe cei şase că, în mod repetat, au achiziţionat cantităţi importante de MDMA şi Ecstasy pe care ulterior le-au comercializat în rândul tinerilor din Iaşi şi Hârlău.

  Magistraţii Tribunalului au analizat ieri situaţia fiecăruia dintre cei 6 tineri acuzaţi de trafic de droguri în formă continuată. Gabriel-Cosmin Machidon, în sarcina căruia au fost reţinute 4 acte de trafic de droguri este singurul care va rămâne în continuare în arest. Iulius Petre Zugravu va rămâne sub control judiciar. Aceeaşi măsură va fi luată şi în cazul lui Mihai Ceucă şi a lui Valerică-Mihai Bologa, în locul arestului preventiv de până acum. Petru Bogdan Rusu (47 de acte de trafic de droguri) şi Dan-Andrei Hanganu vor fi plasaţi în arest la domiciliu, în locul arestului propriu-zis în care se aflau până acum.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Cumpărati un coș pascal făcut de copiii de la Asociația Lumină și Dar Pașcani. Bucuria micuților este dublă

  Apropierea sarbatorilor de Pasti se simte cu adevarat la centrul Asociatiei Lumina si Dar, coordonata de parintele Dumitru Cristea, din municipiul Pascani. Zeci de copilasi au confectionat cosuri pascale din hartie, care pot infrumuseta masa oricarui crestin in zi de sarbatoare. Un cos costa intre 8 si 10 lei si poate fi vazut si cumparat de pe pagina de Facebook a asociatiei. //

  Minor de 15 ani, depistat în trafic la volanul unui autoturism

  Minor de 15 ani, depistat în trafic la volanul unui autoturism. //

  Ministerul Muncii a modificat modelul contractului de muncă și a introdus o nouă obligație pentru angajatori

  Ministerul Muncii a modificat modelul cadru al contractului individual de muncă și a introdus o nouă obligație care îi revine angajatorului: să informeze salariatul, în momentul angajării, cu privire la obligația de a adera la un fond de pensii administrat privat. //

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet