27.6 C
Paşcani
miercuri, august 17, 2022

Din şase acuzaţi de trafic de droguri, printre care și un fiu de preot, cinci au plecat acasă

- Advertisement -

Dintr-un grup de tineri acuzaţi de trafic de droguri, printre care se află şi un fiu de preot, unul singur a rămas în arest. Magistraţii Tribunalului au decis ieri să schimbe măsurile preventive adoptate împotriva acestora.

Procurorii DIICOT şi poliţiştii judiciari au efectuat la începutul lunii septembrie a anului trecut 18 percheziţii pe raza judeţului, la domiciliul unor persoane bănuite de trafic de droguri. Cu acea ocazie, au fost identificate două culturi de cannabis şi cantităţi de droguri de mare risc. Au fost audiate 10 persoane, 6 fiind arestate preventiv, printre ele afându-se şi Iulius Petre Zugravu (FOTO), fiul unui preot din Târgu Frumos. Procurorii i-au acuzat pe cei şase că, în mod repetat, au achiziţionat cantităţi importante de MDMA şi Ecstasy pe care ulterior le-au comercializat în rândul tinerilor din Iaşi şi Hârlău.

Magistraţii Tribunalului au analizat ieri situaţia fiecăruia dintre cei 6 tineri acuzaţi de trafic de droguri în formă continuată. Gabriel-Cosmin Machidon, în sarcina căruia au fost reţinute 4 acte de trafic de droguri este singurul care va rămâne în continuare în arest. Iulius Petre Zugravu va rămâne sub control judiciar. Aceeaşi măsură va fi luată şi în cazul lui Mihai Ceucă şi a lui Valerică-Mihai Bologa, în locul arestului preventiv de până acum. Petru Bogdan Rusu (47 de acte de trafic de droguri) şi Dan-Andrei Hanganu vor fi plasaţi în arest la domiciliu, în locul arestului propriu-zis în care se aflau până acum.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow