More

  Din cauza băuturii şi a bolii a căzut în stradă

  Array

  “Epidepsia” l-a înfrânt pe un bărbat din Paşcani. Astăzi la orele amiezii, cetăţeanul care venea de la un praznic, s-a împedicat şi a căzut cu capul de asfalt. Şi aşa a rămas câteva minute bune. Salvarea lui au fost taximetriştii din zona care au sunat după ajutor medical. Incidentul a avut loc în zona Pieţei Agroalimentare din Zona Deal a oraşului.

  baut si cayut in strada
  Acest bărbat are 51 de ani şi astăzi a căzut din picioare, cu capul de bordură, după ce s-a întors de la un praznic, de unde, cu greu a putut refuza şi puţin alcool.

  Deşi se ştie a fi bolnav, iar băutură îi este interzisă, păşcăneanul abia a putut spune celor care l-au ajutat de ce boală suferă. Limba i s-a “împleticit”. El a spus că suferă de “epidepsie” şi că nu a pus strop de băutură în gură. După câteva momente, însî, bărbatul a recunoscut a băut câteva paharele si ca are nevoie să-i fie făcută o perfuzie.

  Cetăţeanul turmentat a fost mutat din drum de către taximetriştii. Un trecător a sunat la 112, după ajutor medical. Ei spun că indiferent de starea unei persoane, ambulanţă trebuie să vină la faţă locului. Mai mult, un taximetrist a amintit că în urmă cu câteva săptămâni un bărbat a murit în stradă în urmă unei căzături.

  La faţă locului a venit o maşină de la Secţia de Pompeiri din Paşcani. Echipajul de prim ajutor i-a acordat îngrijiri, bărbatul fiind transportat la Spital pentru mai multe investigaţii.

  Menţionăm că ieri a fost văzut de către păşcăneni dormind liniştit în spatele blocului I din zona Deal a Municipiului. Bărbatul locuieşte singur în cartierul Vatra, într-o camera de cămin.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Scandalul comisiilor de specialitate: Consilierul Ratoi refuza sa munceasca! Cum sunt si cum ar trebui sa fie impartite mandatele

  Un subiect care aparent nu are legatura cu agenda publica a cetatenilor a starnit un scandal de amploare intre reprezentantii puterii si cei ai...

  15 IANUARIE – ZIUA CULTURII NATIONALE

  Ziua Culturii Naţionale a fost marcată pentru prima dată la 15 ianuarie 2011, adică în urmă cu 10 ani. Data la care se sărbătoreşte...

  Preotul prins în prag de comă alcoolică la volan a fost scos din Biserică

  Preotul Pavel Pavel din Ruginoasa a fost prins băut la volan cu o alcolemie de  0.93 mg/l în aer expirat @ După  aceea, Mitropolia...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI