15.7 C
Paşcani
duminică, mai 22, 2022
Array

Din cauza băuturii şi a bolii a căzut în stradă

“Epidepsia” l-a înfrânt pe un bărbat din Paşcani. Astăzi la orele amiezii, cetăţeanul care venea de la un praznic, s-a împedicat şi a căzut cu capul de asfalt. Şi aşa a rămas câteva minute bune. Salvarea lui au fost taximetriştii din zona care au sunat după ajutor medical. Incidentul a avut loc în zona Pieţei Agroalimentare din Zona Deal a oraşului.

baut si cayut in strada
Acest bărbat are 51 de ani şi astăzi a căzut din picioare, cu capul de bordură, după ce s-a întors de la un praznic, de unde, cu greu a putut refuza şi puţin alcool.

Deşi se ştie a fi bolnav, iar băutură îi este interzisă, păşcăneanul abia a putut spune celor care l-au ajutat de ce boală suferă. Limba i s-a “împleticit”. El a spus că suferă de “epidepsie” şi că nu a pus strop de băutură în gură. După câteva momente, însî, bărbatul a recunoscut a băut câteva paharele si ca are nevoie să-i fie făcută o perfuzie.

Cetăţeanul turmentat a fost mutat din drum de către taximetriştii. Un trecător a sunat la 112, după ajutor medical. Ei spun că indiferent de starea unei persoane, ambulanţă trebuie să vină la faţă locului. Mai mult, un taximetrist a amintit că în urmă cu câteva săptămâni un bărbat a murit în stradă în urmă unei căzături.

La faţă locului a venit o maşină de la Secţia de Pompeiri din Paşcani. Echipajul de prim ajutor i-a acordat îngrijiri, bărbatul fiind transportat la Spital pentru mai multe investigaţii.

Menţionăm că ieri a fost văzut de către păşcăneni dormind liniştit în spatele blocului I din zona Deal a Municipiului. Bărbatul locuieşte singur în cartierul Vatra, într-o camera de cămin.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articoleAdis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow