13.7 C
Paşcani
marți, octombrie 19, 2021
Array

Din aproape 200 de elevi talentați s-au ales 20. Vezi cine o să cânte cu Lidia Buble și Pepe

Din aproape 200 de elevi talentați din tot județul Iași care s-au înscris la concurs, juriul de specialitate au ales 20. De pe listă nu lipsesc elevi de la școlile din Pașcani dar și Hîrlău, Ruginoasa, Moțca, Cristești. Așadar, ei vor cânta pentru titlul de cel mai bun iar pe scenă vor urca și artiștii naționali Lidia Buble și Pepe în cadrul proiectului pus la punct de USLIP Iași.

uslip-iasi

 

 

 

 

 

 

Competiția „Vocea Școlii Ieșene” va avea loc în ziua de 10 martie, la Sala Polivalentă începând cu ora 19:00. Trebuie să știți că toți cei care au intrat în această competiție vor primi diplomă de participare și vor avea intrarea liberă alături de părinți la eveniment.

Selecția a fost făcută la sfârșitul lunii februarie când o comisie desemnată de către Inspectoratul Școlar Judeţean Iaşi a stabilit care sunt „cei mai buni dintre cei buni” pentru a participa la marea finală. Titlul va fi disputat de către 20 de candidați, elevi cu vârsta cuprinsă între 10 și 18 ani de la unități școlare din județul Iași. De pe listă nu lipsesc Diana Petcu de la Colegiul “Sadoveanu”, Petruța Sacară din Ruginoasa, Iulian Nununcă din Moțca, Daniela Bucur de la Colegiul din Hîrlău și Otilia Buciumanu de la Școala din Cristești.

Așa cum se știe la acest spectacol vor fi prezenți și cântăreții Lidia Buble și Pepe care vor susține propriile concerte.
„Mulțumim reprezentanților IŞJ pentru jurizarea obiectivă, profesionalismul și obiectivitatea de care au dat dovadă!” au spus reprezentanții sindicatului.
Accesul va fi permis până la ora 18:30 pe baza cardului de membru USLIP sau a invitațiilor personalizate, iar în cazul elevilor pe baza carnetului de elev de la școlile de unde provin finaliștii. Grupurile de elevi organizate vor fi însoțite de către cadrele didactice.
Organizatori: Uslip Iasi, Inspectoratul Școlar Județean Iași, Consiliul Județean al Elevilor Iași
Sponsori: Arcadia – Spitale și Centre Medicale,Primăria Municipiului Iași, BRD Groupe Societe Generale, Kolos Group, SINDI TOUR.

DE LA ACELAȘI AUTOR

Surpriză! Când apare noul film din seria “Singur acasă” și cine joacă în el. Trailerul a fost lansat deja

Un nou film din seria “Singur acasă” va fi lansat pe 12 noiembrie 2021. Acesta se va...

Amenzi mari pentru șoferii care parchează pe trotuar. Proiect legislativ adoptat Senat

Șoferii din România care nu sunt atenți în momentul în care își parchează mașinile pe spațiile pietonale...

Creșă mică în spatele RAGCL. Legislativul local, convocat din nou

Legislativul pășcănean este convocat în ședință de îndată pentru a hotărî amplasamentul noii creșe din municipiu. Ședința...

România va avea o „bursă a lemnului” în 2022

Asociaţia Forestierilor din România – ASFOR şi Bursa Română de Mărfuri (BRM) au încheiat un memorandum de...

METEO

ALTE ȘTIRI

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Să fim oameni, nu roboți!

Uitați-vă cu atenție în jurul vostru! În fiecare scară de bloc, pe orice stradă din suburbii este...

PULSUL ZILEI