2.4 C
Paşcani
marți, octombrie 26, 2021
Array

Din aprilie se lanseaza liniile de finantare de pana la 70.000 Euro si 200.000 Euro pentru PFA sau SRL care fac afaceri non-agricole la sate

​Antreprenorii din Romania vor putea cere si in anul 2017 fonduri europene de pana la 70.000 de euro, respectv 200.000 de euro pentru mici afaceri non-agricole in mediul rural, prin sumbasurile 6.2 si 6.4 ale Programului National de Dezvoltare Rurala (PNDR), care urmeaza sa se lanseze in luna aprilie, potrivit calendarului anuntat de Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale. Cele doua apeluri de proiecte destinate afacerilor mici si mijlocii non-agricole vor avea un buget total de 53,3 milioane de euro. Vezi in articol cand vor fi lansate si alte linii de finantare PNDR 2017.

In urma sedintei Comitetului de Monitorizare pentru Programul Național de Dezvoltare Rurală 2014-2020 aferentă anului 2017, începând cu luna martie 2017 vor fi lansate măsurile destinate atât beneficiarilor publici cât și beneficiarilor privați.

Alocarea totală a acestor linii de finantare însumează o valoare de aproximativ 2 miliarde euro, din care suma de 800 milioane Euro destinată beneficiarilor publici și peste 1 miliard euro pentru măsuri destinate beneficiarilor privați, a mentionat Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale (MADR).

Cererile de finantare si propunerile de proiecte se vor putea depune online, pe site-ul Agentiei pentru Finantarea Investitiilor Rurale (AFIR), www.afir.info.

Continuarea pe Startupcafe.ro

DE LA ACELAȘI AUTOR

ANUNT PRIVIND FINALIZAREA IMPLEMENTARII PROIECTULUI „Grant pentru capital de lucru”

ANUNT PRIVIND FINALIZAREA IMPLEMENTARII PROIECTULUI „Grant pentru capital de lucru”

Se întrerupe furnizarea apei in orașul Targu Frumos si împrejurimi

Lucrări de igienizare a rezervoarelor de apă potabilă în zilele de 26 și 27 octombrie 2021 În scopul...

Meteo până pe 7 noiembrie. Vremea se schimbă brusc, ce temperaturi vom avea timp de două săptămâni

Meteo ANM pentru următoarele două săptămâni. Astăzi Administrația Națională de Meteorologie a emis prognoza meteo pentru următoarele...

15 hectare de vegetație uscată de la ieșirea din Pașcani, au ars duminică

15 hectare de vegetație uscată de la ieșirea din municipiul Pașcani, au ars duminică, 24 octombrie, dupa...

METEO

ALTE ȘTIRI

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Să fim oameni, nu roboți!

Uitați-vă cu atenție în jurul vostru! În fiecare scară de bloc, pe orice stradă din suburbii este...

PULSUL ZILEI