1.9 C
Paşcani
luni, ianuarie 30, 2023

Din această săptămână, trei destinaţii noi de pe Aeroportul Iaşi: Memmingen (Germania), Basel (Elveţia) şi Copenhaga (Danemarca)

Cele trei curse noi anunţate de Wizz Air debutează la începutul acestei săptămâni: Memmingen (München Vest) a „plecat” luni, iar Basel (Elveţia) şi Copenhaga vor avea zborurile inaugurale marţi.

La Memmingen, avionul Wizz va zbura de trei ori pe săptămână, iar spre celelalte două oraşe, de două ori în cursul săptămânii. În funcţie de momentul achiziţionării biletelor, o simulare făcută pe site-ul companiei arată costuri pentru biletul dus-întors între 150 şi 210 euro (cu bagaj de cală).

Odată cu cele trei destinaţii, baza companiei de pe Aeroportul Iaşi creşte la 4 avioane. Inaugurarea bazei lărgite, dar şi o ceremonie pentru marcarea lansării celor trei noi rute sunt programate să aibă loc miercuri.

La sfârşitul săptămânii trecute, şi compania irlandeză Ryanair şi-a anunţat debutul la Iaşi, cu patru destinaţii aflate deja pe tabloul de zbor al aerogării. În prezent, se pot face rezervări pe pagina de internet a companiei pentru Dublin (două zboruri pe săptămână), Charleroi/Bruxelles (3 zboruri), Paris (4 zboruri) şi Bergamo/Milano (5 zboruri săptămânale). Aşa cum am mai relatat, şi la Ryanair costul unui bilet dus-întors, care include şi bagajul de cală, porneşte de la aproximativ 150 de euro.

Sursa Ziarul de Iasi

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow