More

  “Diaspora Startup”: Statul le ofera 40.000 de euro romanilor care se intorc din strainatate

  Array

  Pentru prima data dupa Revolutie, statul incearca sa-i convinga cu bani pe romanii plecati la munca in strainatate sa revina acasa.

  Autoritatile pun la bataie prin programul ”Diaspora Startup”, cate 40.000 de euro pentru fiecare persoana care vrea sa devina antreprenor si care creeaza macar doua locuri de munca.

  Ramane de vazut daca ii vor si convinge cata vreme sumele trimise de diaspora in tara au crescut anul trecut cu o jumatate de milion de dolari. Semn ca alor nostri le merge ceva mai bine departe de tara.

  Sotii Morar au stat 13 ani in Spania. Ce au invatat acolo au pus in practica la Vurpar, in judetul Alba.
  Petru Morar: “E o livada super intensiva, dotata cu sistem de picurare, cu sistem de sustiniere care sa ajute la o productie de calitate si rentabila”.

  Continuarea pe Stirile PRO TV

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Deputat Sorin Năcuță – schema românească de ajutor pentru sectorul HoReC, aprobată de Comisia Europeană

  Schema românească de ajutor pentru sectorul HoReCa, aprobată de Comisia Europeană . Comunicat de presă - deputat Sorin Năcuță. //

  Crimă în Brătești. Bărbat de 69 de ani, omorât din gelozie | FOTO

  Crimă în satul Brătești din comuna Stolniceni-Prăjescu. Un bătrân în vârstă de 79 de ani a fost găsit fără suflare în curtea unei localnice. Descoperirea șocantă a avut loc luni, 19 aprilie, la primele ore ale dimineții.

  Drept la replică, Școala Postliceală Sanitară Centrul de Studii „Ștefan cel Mare și Sfânt” Pașcani

  În vederea unei corecte informări a publicului postului dumneavoastră de radio şi televiziune referitor la articolul apărut în ediția online din 9 aprilie 2021...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet