33 C
Paşcani
marți, iulie 5, 2022
Array

Dezvaluirile soc ale unor angajati: sclavie la firma unui consilier local!

Consilierul local Petru Agafitei, din comuna Valea Seaca, este acuzat de doi fosti angajati • Oamenii spun ca au lucrat in conditii dure si nici macar nu au fost pontati pentru toate orele lucrate • Ba mai mult, fostii angajati declara ca erau obligati sa vanda marfa expirata, iar cei care veneau in control erau mituiti cu produse alimentare si mese festive • Consilierul Agafitei spune ca este vorba de o razbunare politica

Doi sateni ai comunei Valea Seaca au ajuns in culmea disperarii dupa ce au plecat de la firma unui consilier local al comunei. Nu din cauza ca sunt someri si nu mai au venituri, ci pentru ca angajatorul si-au batut joc de ei ani la rand, iar la final au realizat ca nu pot beneficia nici macar de indemnizatie de somaj.

Cosmarul Claudiei Poenariu a inceput inca din anul 2010, cand s-a angajat la SC AFI MEG SRL, societate detinuta de catre controversatul om de afaceri si consilier local, Petru Agafitei. Femeia povesteste ca timp de aproximativ trei ani de zile, a lucrat la localul detinut de consilier, iar pe cartea de munca abia daca are trecute in total 6 luni de zile.

„Am lucrat la SC AFI MEG SRL timp de aproximativ trei ani de zile. In toata aceasta perioada am stat cu un stres pe care cu greu vi-l pot descrie. In cele din urma, am reusit sa ma impun si sa plec de la ei. Dupa toate cate am tras, am constatat ca nici macar nu pot beneficia de somaj, deoarece in cei trei ani lucrati la ei nu mi-au trecut pe cartea de munca decat ca am lucrat cam sase luni de zile”, a povestit femeia. Potrivit Claudiei Poenariu, pe situatia cu vechimea, venita de la Casa de Pensii, sunt intreruperi grosolane, iar mai mult decat atat, figureaza foarte multe zile cu doar 2, 3 sau 4 ore lucrate, asta desi se lucra si pana la 20 de ore, mai ales in zilele de sarbatoare.

Continuare pe BZI

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow