9.7 C
Paşcani
duminică, septembrie 25, 2022

DEZINSECTIE, LA SFĂRȘITUL LUNII

- Advertisement -

Operatorul pascanean de salubritate anunta o noua actiune de dezinsectie. Interventia cu substante toxice pentru combaterea tantarilor este programata sa aiba loc in perioada 24 – 31 august a.c., intre orele 22.00 si 06 00 dimineata. Se va interveni cu pesticide non-agricole avizate de de Comisia Națională pentru Produse Biocide din cadrul Ministerului Sănătăți, iar in perioada cand sunt pulverizate substantele, se recomanda inchiderea ferestrelor si evitarea deplasarilor, au anuntat reprezentantii societatii.

Este a patra actiune de dezinsectie care ar urma sa aiba loc in acest an. Ultima a fost programata la jumatatea acestei luni dar a fost amanata din cauza ploilor.

Anul viitor actiunile de dezisecite ar urma sa fie facute de o alta societate. Adminsitratia locala intentioneaza sa apeleze la serviciile unui operator care imprastie astfel de substante de la inaltime, cu ajutorul unui avion. In acest fel eficienta ar fi mult mai mare avand in vedere gradul mare de acoperire. Deocamdata nu s-a luat nici o decizie in acest sens dar propunerea este in analiza Primariei, a spus edilul municipiului in cadrul unei conferinte de presa.

Mentinam ca actiunile de dezinsectie au loc doar pe domeniul public al municipiului, fiind vizate mai ales spatiile verzi. In subsolurile blocurilor dar si pe proprietatile private, astfel de actiuni trebuie facute la cererea si din banii proprietarilo, r in acelasi timp cu Primaria si cu aceleasi substante, pentru eficienta.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Legislativul pășcănean în ședință pe 29 septembrie – DOC

Sedinta de Consiliu Local saptamana viitoare in municipiul Pascani....

Ședință de Consiliu Local pe 29 septembrie, la Târgu Frumos – DOC

Sedinta de Consiliu Local saptamana viitoare la Targu Frumos....

LUCRARI DE PLOMBARE, PE PLOAIE, DE NEVOIE

Lucrarile de plombare a strazilor din Pascani au fost...
Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow