20.2 C
Paşcani
miercuri, octombrie 5, 2022
Array

Dezbateri şi expoziţii la fosta şcoală din Fântânele

- Advertisement -

Zile de sărbătoare în educaţie. În această săptămâna, la nivelul judeţului Iaşi au loc mai multe activităţi educative pe tema Zilei Internaţionale a Educaţiei. Astfel, ziua de vineri este rezervată pentru Paşcani, când la sediul Casei Corpului Didactic vor avea loc dezbateri pe tema învăţământului în şcoli, în diferite moduri de predare. Tot atunci vor fi deschise porţile pentru anul şcolar al Centrului de Excelenţă din Paşcani.

În această săptămâna este celebrată Educaţia. Astfel, coordonatorii Casei Corpului Didactic din Iaşi se vor reuni la Paşcani, vineri, 9 octombrie începând cu ora 11.00 la fosta şcoală din Fântânele pentru a vorbi despre dezvoltarea învăţământului şi despre perspectivele formării profesionale a tinerilor din învăţământul dual german – românesc.

Tot cu această ocazie îşi va deschide porţile şi Centrul de Excelenţă din Paşcani pentru anul 2015 – 2016. Astfel sunt aşteptaţi la eveniment părinţi, elevi şi profesori care vor putea urmări și expoziţiile pe teme sadoveniene. De asemenea va avea loc şi un program artistic.

Menţionăm că activităţile de vineri îşi propun să stimuleze interesul pentru educaţie a elevilor.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow