21.7 C
Paşcani
marți, septembrie 26, 2023
Array

Dezbateri importante la Primaria Targu-Frumos

Sedinte importante pentru comunitatea Targu-Frumos. Miercuri, 28 noiembrie 2012, la ora 15:00, va avea loc sedinta ordinara de Consiliul Local, unde vor fi supuse dezbaterii zece proiecte de hotarare. Consilierii vor decide in legatura cu noile investii din oras precum proiectul de hotarare privind aprobarea obiectivului “Centru national de informare si promovare turistica Targu-Frumos”, dar si proiectul de hotarare ce priveste trecerea unui teren in intravilan pentru realizarea unei capacitati de productie a energiei electrice prin valorificarea energiei solare provenite de la un parc cu panouri fotovoltaice.
De asemenea, la sedinta vor fi discutate proiecte ce privesc o rectificare bugetara, trecerea din domeniul public in domeniul privat a unor terenuri dar si incetarea de drept, inainte de expirarea duratei normale, a unui mandat de consilier local.

O alta intrunire in orasul Targu-Frumos va avea loc joi, 29 noiembrie 2012, la ora 11:00, cand plenul Consiliului Judetean Iasi se convoaca intr-o noua sedinta ordinara in teritoriu, dupa altele ce au avut loc in municipiul Pascani si Halaucesti.
In Sala de Consiliu a Primariei orasului Targu-Frumos, consilierii judeteni vor avea de discutat 25 de proiecte de hotarare aflate pe ordinea de zi printre care se afla si proiecte ce privesc lucrari de reabilitare si modernizare a Spitalului Clinic de Urgenta pentru Copii Sf. Maria dar si modificarea componentei consiliului de Administratie al Teatrului pentru Copii si Tineret “Luceafarul” Iasi.

Alte articole

Crosul Toamnei, la Pașcani. Eveniment programat pentru luna octombrie – DOC

Programul de activități cultural-educative al Primăriei Pașcani va fi...

Se fac înscrieri pentru festivalul „Rampa Teatrală”, organizat de Casa de Cultură Pașcani

Au început înscrierile pentru festivalul „Rampa Teatrală”, organizat de...

Marea dictare în engleză și franceză, la Miron Costin Pașcani – FOTO

Ziua Europeană a Limbilor a fost sărbătorită într-un mod...

Primarul Pașcaniului, o săptămâna in concediu

Edilul municipiului Pașcani pleacă in concediu de odihna. Vacanta...