8.5 C
Paşcani
luni, martie 27, 2023
Array

Dezbaterea publică la Primăria Pașcani

Pascanenii sunt asteptati maine dimineata in sala multifunctionala din cadrul Primariei Pascani pentru a participa la dezbaterea publica privind Strategia de Dezvoltare a Municipiului pentru urmatorii cinci ani de zile. Cetatenii sunt asteptati sa vina cu propunere si sugestii. Si la inceputul lunii februarie, este programata o dezbatere publica, de aceasta data pentru “Aprobarea bugetului de venituri de cheltuieli si a Programului de investitii a Municipiului pentru acest an.”

primaria_pascani

Maine, dezbaterea va avea loc de la ora 10.00 si nu de la ora 14, cum fusese programata initial. Pascanenii sunt asteptati sa dezbata Strategia de Dezvoltare a Municipiului Pascani pentru perioada 2014- 2020.

Recomandarile pe marginea proiectului de hotarare privind aprobarea Bugetului de venituri si cheltuieli si a Programului de investitii ale municipiului Pascani pentru anul 2015 se primesc la sediul primariei, dar si in format electronic, pana pe data de 30 ianuarie 2015 – persoana de contact Consilier – primar Menegon Cristian Dumitru, respectiv in format electronic pe adresa de e-mail office@primariapascani.ro

Initiatorul proiectului de Hotarare este primarul Municipiului Pascani, Dumitru Pantazi. Dezbaterea publica va avea loc in data de 4.02.2015, ora 14.00, in sala multifunctionala din cadrul Primariei Municipiului Pascani.

Proiectul de Hotarare insotit de anexele aferente au fost afisate pe site-ul institutiei: www.primariapascani.ro si la sediul Primariei Municipiului Pascani, din strada Stefan cel Mare, nr 16.

Materialul video in cadrul buletinului de stiri INFOBIT

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow