12.5 C
Paşcani
joi, mai 19, 2022
Array

Dezbatere publică pentru mediu

Pascanenii care vor sa contribuie cu propuneri pentru planul local de actiune pentru mediu al judetului sunt asteptati la o dezbatere publica ce va avea loc la inceputul saptamanii, la Primaria din Pascani. Planul va fi facut pentru urmatorii 4 ani si va contribui la dezvoltarea durabila a judetului Iasi.

Miercuri, 22 octombrie incepand cu orela 11.00, la Primaria din Pascani vor avea loc dezbaterile adresate publicului interesat, cat si autorităţilor implicate în procesul de actualizare şi implementare a Planul Local de Acţiune pentru Mediu (PLAM) al judeţului Iaşi pentru perioada 2014-2018.

Odată finalizat şi aprobat, Planul judetului Iaşi va contribui la îndeplinirea obligaţiilor pe care România le are în domeniul protecţiei mediului şi va funcţiona ca instrument de fundamentare şi promovare, în vederea atragerii finanţării prin diferite programe.

Acest document reprezintă baza oficială pentru elaborarea planurilor de finanţare, elaborarea şi promovarea proiectelor de mediu, inclusiv prin colaborare internatională.

 

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articoleAdis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow