1.5 C
Paşcani
marți, octombrie 26, 2021

Dezbatere publică pentru buget și lista de investiții, la Primăria Pașcani

DEZBATERE PUBLICĂ A PROIECTULUI BUGETULUI DE VENITURI ȘI CHELTUIELI ȘI A PROGRAMULUI OBIECTIVELOR DE INVESTIȚII, CU FINANȚARE DE LA BUGETUL LOCAL ȘI ALTE SURSE DE FINANȚARE ALE MUNICIPIULUI PAȘCANI PE ANUL 2021

 

Municipiul Pașcani, cu sediul în Pașcani, str. Ștefan cel Mare, nr. 16, județul Iași anunță publicul interesat asupra organizării dezbaterii publice a Proiectului Bugetului de venituri și cheltuieli și a programului obiectivelor de investiții, cu finanțare de la bugetul local și alte surse de finanțare ale municipiului Pașcani pe anul 2021. Dezbaterea publică va avea loc în data de 05.04.2021, ora 10:00, în Sala multifuncțională a Municipiului Pascani.

 

La sedința publică ce va avea loc la sediul Municipiului Pașcani pentru dezbaterea publică a proiectului de buget sunt invitați să participe, în limita locurilor disponibile din sala multifunctională cu respectarea măsurilor care se aplică pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, toți cei interesați: cetățeni, persoane fizice și juridice, organizații ale societății civile, organizații neguvernamentale, reprezentanți ai instituțiilor publice interesate.

Proiectul bugetului însotit de anexele aferente au fost afișate pe site-ul institutiei: www.primariapascani.ro , secțiunea Transparență decizională și la sediul Primariei Municipiului Pascani, din str. Stefan cel Mare nr.16 în data de 22.03.2021.

Precizăm totodată că recomandările pe marginea proiectului de buget se primesc la sediul Municipiului Pașcani – Registratură sau în format electronic pe adresa de e-mail:office@primariapascani.ro, până pe data de 06.04.2021.

Persoanele interesate se pot înscrie în vederea luării cuvântului în cadrul sedintei la sediul Municipiului Pașcani – Registratură.

Pentru detalii vă rugăm să consultați agenda sesiunii de dezbatere.

DE LA ACELAȘI AUTOR

ANUNT PRIVIND FINALIZAREA IMPLEMENTARII PROIECTULUI „Grant pentru capital de lucru”

ANUNT PRIVIND FINALIZAREA IMPLEMENTARII PROIECTULUI „Grant pentru capital de lucru”

Se întrerupe furnizarea apei in orașul Targu Frumos si împrejurimi

Lucrări de igienizare a rezervoarelor de apă potabilă în zilele de 26 și 27 octombrie 2021 În scopul...

Meteo până pe 7 noiembrie. Vremea se schimbă brusc, ce temperaturi vom avea timp de două săptămâni

Meteo ANM pentru următoarele două săptămâni. Astăzi Administrația Națională de Meteorologie a emis prognoza meteo pentru următoarele...

15 hectare de vegetație uscată de la ieșirea din Pașcani, au ars duminică

15 hectare de vegetație uscată de la ieșirea din municipiul Pașcani, au ars duminică, 24 octombrie, dupa...

METEO

ALTE ȘTIRI

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Să fim oameni, nu roboți!

Uitați-vă cu atenție în jurul vostru! În fiecare scară de bloc, pe orice stradă din suburbii este...

PULSUL ZILEI