10.8 C
Paşcani
vineri, martie 24, 2023
Array

Dezbatere publica despre apa fara Primarie, consilieri si Apa Vital

O noua dezbatere publica pe tema apei la Pascani nu prezinta interes pentru operatorul Apa Vital si administratia locala. Cele doua parti aflate in conflict, dupa ce consilierii au anulat anul trecut delegarea serviciilor de apa si canalizare, nu vor fi prezente la dezbaterea publica programata maine seara, la Casa de Cultura.

Purtatorul de cuvant al operatorului de apa si canalizare a precizat ca reprezentantii societatii nu vor participa la dezbatere pentru ca nu este organizata de Primarie ci de postul de televiziune Actualitatea TV si ca reprezentantii administratiei locale trebuie sa gaseasca solutii pentru incheierea contractelor de furnizare.
La randul sau Primaria Pascani a anuntat ca se mai gandeste daca va raspunde acestei invitatii. Asta deoarece pana acum au mai fost organizate dezbateri publice cu cetatenii, pe aceeasi tema, unde au fost adresate intrebari si s-au aflat raspunsurile.
Este foarte probabil ca la dezbaterea programata maine sa nu participe nici majoritatea consilierilor locali. Unii au opinat deja ca o noua discutie contradictorie pe acesta tema nu ar duce la nici un rezultat si ca votul de vineri trebuie sa fie pentru viitorul Pascaniului.
Mentionam ca problema apei la Pascani va fi transata in sedinta de vineri de la ora 10.00. Proiectele privind ramanerea Pascaniului in ARSACIS iar serviciile de apa, canalizare si epurare pa Apa Vital vor fi supuse aprobarii dupa ce in sedinta trecuta au fost retrase de pe ordinea de zi, din cauza ca din sala au lipsit 5 consilieri PSD. In toamna anului trecut consileirii au anulat hotararile de delegare a serviciilor la Apa Vital, la cererea pascanenilor nemultumiti.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow