-1.2 C
Paşcani
marți, februarie 7, 2023

Dezbatere privind transportul public din Pașcani

Primaria Municipiul Pascani propune spre dezbatere publica un proiect de hotarare ce prevede modificarea regulamentului de transport public local. In noua varianta este vorba despre posibilitatea modificarii traseelor, adaugarea sau scoaterea unor statii de pe trasee precum si modificarea orarului de transport, prin dispozitia primarului.

Pana in prezent, aceste aspecte puteau fi modificate doar prin aprobarea Consiliului Local.

Prin aceasta schimbare, numarul de curse va putea fi suplimentat sau redus, in functie de necesitate. Un exemplu in acest sens, este perioada in care elevii nu mai fac naveta, fie in timpul vacantei sau cand sunt cursurile online, iar autobuzele circulau cu foarte putini calatori sau chiar deloc.

Mentionam ca persoanele interesate, asociațiile de afaceri, alte asociații legal constituite pot trimite în scris propuneri, sugestii sau opinii cu valoare de recomandare, cu privire la proiectul de act normativ, la sediul Municipiului Pașcani – Compartimentul Consiliere, Informare și Relații cu Societatea Civilă,  respectiv  în format electronic pe adresa  de email office@primariapascani.ro, până pe data de 10.02.2021.

 

 

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow