17.6 C
Paşcani
miercuri, august 10, 2022
Array

Întâlnirea fermierilor la Clubul Copiilor din Paşcani

Ziua de miercuri este dedicată tuturor fermierilor din Paşcani şi nu numai care vor să afle şi să se informeze despre mijloacele şi metodele de dezoltare a afaceri lor. Mai mult decât atât, evenimentul îşi propune şi facilitatea contractelor dintre reprezentanţi ai agricultorilor din zonă şi furnizori de utilaje, produse sau servicii pentru agricultură.

Trei februarie, incepând cu ora 10.00 în sala de festivităţi a Clubului Copiilor din Paşcani sunt invitaţi cât mai mulţi fermieri care să participe la un eveniment dedicat lor şi care vine în sprijinul afacerii lor.

La aceastӑ întâlnire organizatorii şi-au propus să invite reprezentanţi ai unor instituţii sau firme private, care prin obiectul de activitate pot oferi sprijin dezvoltӑrii exploataţiilor agricole mici sau mijlocii. Astfel au fost invitaţi să-şi prezinte ofertele – furnizori de utilaje, pachete tehnologice, finantӑri, servicii de creditare, furnizori de seminţe, de substanţe active, sisteme de producere a energiei alternative, asigurӑri agricole etc.

Pentru mai multe detalii puteti lua legatura cu reprezentantii Camerei Judetene Agricole Iasi:
-Eduard Elefteriu – 0720 252 967
-Radu Mereoru – 0769 003 013

sau pe e-mail – proiecte.cajis@yahoo.com

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow