18.4 C
Paşcani
marți, iunie 22, 2021
18.4 C
Paşcani
marți, iunie 22, 2021
Array

Întâlnirea fermierilor la Clubul Copiilor din Paşcani

oferta.oceancredit.ro

Ultimele știri

Ziua de miercuri este dedicată tuturor fermierilor din Paşcani şi nu numai care vor să afle şi să se informeze despre mijloacele şi metodele de dezoltare a afaceri lor. Mai mult decât atât, evenimentul îşi propune şi facilitatea contractelor dintre reprezentanţi ai agricultorilor din zonă şi furnizori de utilaje, produse sau servicii pentru agricultură.

Trei februarie, incepând cu ora 10.00 în sala de festivităţi a Clubului Copiilor din Paşcani sunt invitaţi cât mai mulţi fermieri care să participe la un eveniment dedicat lor şi care vine în sprijinul afacerii lor.

La aceastӑ întâlnire organizatorii şi-au propus să invite reprezentanţi ai unor instituţii sau firme private, care prin obiectul de activitate pot oferi sprijin dezvoltӑrii exploataţiilor agricole mici sau mijlocii. Astfel au fost invitaţi să-şi prezinte ofertele – furnizori de utilaje, pachete tehnologice, finantӑri, servicii de creditare, furnizori de seminţe, de substanţe active, sisteme de producere a energiei alternative, asigurӑri agricole etc.

Pentru mai multe detalii puteti lua legatura cu reprezentantii Camerei Judetene Agricole Iasi:
-Eduard Elefteriu – 0720 252 967
-Radu Mereoru – 0769 003 013

sau pe e-mail – proiecte.cajis@yahoo.com

Ce părere ai?

Meteo

Paşcani
cer senin
18.4 ° C
19.5 °
17.8 °
89 %
1.2kmh
5 %
mar
28 °
mie
29 °
joi
30 °
vin
31 °
sâm
24 °

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Un sistem putred, in care omul nu conteaza!

Urmăresc cu uimire șirul evenimentelor privitoare la copiii obligați să meargă pe jos, printre mașini, câțiva km zilnic, până la locația provizorie, după ce...

Politica si cadourile pentru copii

Festivitatile programate la Pascani pentru Ziua Nationala a Romaniei sunt blocate. Daca vineri nu se va intampla o minune, pe 1 Decembrie nu vor mai...

Administratie si politica, fara suflet

PSD Pașcani a uitat să facă politică în cei 8 ani de zile cât a fost la putere.  S-a văzut și la ședința în...

PULSUL ZILEI