19.4 C
Paşcani
duminică, iulie 3, 2022
Array

Dezbatere despre sănătatea inimii la Biblioteca Municipală

Cativa zeci de pensionarii pascaneni au invatat astazi, 16 aprilie a.c., cum sa aiba grija de inima lor si cum sa se fereasca de bolile cronice. Seminarul, care a avut loc la Biblioteca Municipala Pascani face parte dintr-un proiect national de imbunatatire a sanatatii prin Asociatia pentru Sanatate, Educatie si Familie si Editura “Viata si Sanatate”, o organizatie non-profit din Piatra Neamt.
In acest context, pensionarilor le-a fost prezentat cu ajutorul unor imagini cum pot preveni bolile cardiovasculare si cum pot avea un stil de viata sanatos, pornind de la o alimentatie corespunzatoare, miscare zilnica cel putin 30 de minute si program de odihna.

Editura Viata si Sanatate a prezentat participantilor mai multe carti de specialitate, care puteau fi achizitionate la preturi modice.

Mentionam ca este al treilea seminar organizat la Pascani in cadrul acestui proiect. Cu ceva timp in urma micutii din clasele I-IV au fost invatati despre “Prietenii sistemului imunitar” iar elevii din clasa a X-a despre “Cum sa gandeasca cutezator”, cu scopul de a-si dezvolta potentialul si de a-si gasi drumul catre o profesie.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow