23 C
Paşcani
joi, iunie 30, 2022
Array

Dezbatere despre educație, la Casa Corpului Didactic din Pașcani

„Educatia nonformala are nevoie de certificarea rezultatelor invatarii”. Aceasta a fost tema dezbaterii intre elevii de la doua scoli din Pascani. Evenimentul a avut loc la Casa Corpului Didactic din Municipiu si face parte din actiunea de la nivel judetean organizata de Inspectoratul Scolar – „Festivalului Național al Șanselor tale”.

CLUB DEZBATERI

Zeci de elevi de la Colegiile „Sadoveanu” si „Unirea” s-au intalnit astazi pentru inca o dezbatere in cadrul clubul infiintat la nivel de oras. Tinerii cu varste intre 14 si 19 ani au venit pregatiti cu cele mai bune raspunsuri pentru a cuceri publicul, cel care a si votat echipa castigatoare.

Prin activitatile sale, clubul de dezbateri urmareste sa dezvolte tanara generatie in spiritul deschiderii intelectuale si sociale, gandirii critice, non-ignorantei, comunicarii si increderii in sine. Valorile dupa care Clubul isi proiecteaza toate activitatiile si pe care le promoveaza sunt: etica, toleranta, spiritul critic, individualitatea si respectul.

Tot in cadrul aceluiasi eveniment, maine dupa amiaza, alti profesori de la doua scoli din Municipiu, Scoala Speciala Pascani si Școala Gimnazială Lunca, se vor intalni pentru a vorbi despre proiectele Erasmus castigate si mai ales experienta avuta in tarile vizitate in cadrul proiectelor.

Materialul video in cadrul buletinului de stiri INFOBIT

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow