18.9 C
Paşcani
duminică, iunie 4, 2023

Dezbatere despre droguri si tigari, la Liceul “Miron Costin” Pascani

Zeci de elevi de la Liceul “Miron Costin” din Pascani au participat astazi la o dezbatere despre riscurile consumului de droguri si tigari. Un specialist de la Centrul de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog din Iasi le-a explicat adolescentilor cat de periculoase sunt aceste substante care dau dependenta si pot distruge vieti. Dezbaterea a facut parte dintr-un proiect amplu ce se desfasoara in mai multe zile, in scoala.

Dezbatere despre traficul de droguri si consumul de tigari, astazi, la Liceul “Miron Costin” din Pascani. Un specialist de la Centrul de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog al Judeţului Iasi a venit in scoala, pentru a le explica liceenilor riscurile consumului de substante interzise sau efectele nicotinei in organism.

Totodata, comisarul de politie, Sorin Perianu, a precizat in ce situatie se poate ajunge pana la infractiune, ceea ce presupune dosar penal.

Activitatea de astazi face parte dintr-un proiect amplu, intitulat “Fii responsabil cu viata ta”. Saptamana viitoare vor avea loc expozitie de desene, videoconferinte sau ateliere de lucru.

Mentionam ca potrivit unui raport al Agenţiei Naţionale Antidrog, publicat anul trecut, România se situează sub media europeană în ceea ce priveşte consumul de droguri. Insa, in ţara noastră, cât şi în celelalte state membre UE, canabisul este cel mai consumat drog, mai ales în rândul tinerilor.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow