11.3 C
Paşcani
joi, octombrie 28, 2021

Dezbatere despre droguri si tigari, la Liceul “Miron Costin” Pascani

Zeci de elevi de la Liceul “Miron Costin” din Pascani au participat astazi la o dezbatere despre riscurile consumului de droguri si tigari. Un specialist de la Centrul de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog din Iasi le-a explicat adolescentilor cat de periculoase sunt aceste substante care dau dependenta si pot distruge vieti. Dezbaterea a facut parte dintr-un proiect amplu ce se desfasoara in mai multe zile, in scoala.

Dezbatere despre traficul de droguri si consumul de tigari, astazi, la Liceul “Miron Costin” din Pascani. Un specialist de la Centrul de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog al Judeţului Iasi a venit in scoala, pentru a le explica liceenilor riscurile consumului de substante interzise sau efectele nicotinei in organism.

Totodata, comisarul de politie, Sorin Perianu, a precizat in ce situatie se poate ajunge pana la infractiune, ceea ce presupune dosar penal.

Activitatea de astazi face parte dintr-un proiect amplu, intitulat “Fii responsabil cu viata ta”. Saptamana viitoare vor avea loc expozitie de desene, videoconferinte sau ateliere de lucru.

Mentionam ca potrivit unui raport al Agenţiei Naţionale Antidrog, publicat anul trecut, România se situează sub media europeană în ceea ce priveşte consumul de droguri. Insa, in ţara noastră, cât şi în celelalte state membre UE, canabisul este cel mai consumat drog, mai ales în rândul tinerilor.

DE LA ACELAȘI AUTOR

Grenade și focoase din timpul războiului, găsite pe un teren din Soci

Mai multe grenade si focoase au fost gasite miercuri, 27 octombrie, in satul Soci din comuna Miroslovesti,...

Pregătiri pentru deszăpezirea drumurilor. Se montează parazăpezi

Au inceput pregatirile pentru sezonul rece pe drumurile din judetul Iasi. Muncitorii de la Directia Regională de...

Solicitare pentru al doilea flux de vaccinare la Pașcani

Primaria municipiul Pascani a solicitat Directiei de Sanatate Publica Iasi, reinfiintarea celui de-al doilea flux de vaccinare...

Efectele noilor restricții, la Pașcani. Mască pe stradă, aglomerație la vaccinare, baruri închise

Oameni cu masca pe strada, baruri inchise, restaurante pe jumatate goale, aglomeratie pentru vaccinare si certificatul verde...

METEO

ALTE ȘTIRI

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Să fim oameni, nu roboți!

Uitați-vă cu atenție în jurul vostru! În fiecare scară de bloc, pe orice stradă din suburbii este...

PULSUL ZILEI