More

  Dezbatere despre droguri si tigari, la Liceul “Miron Costin” Pascani

  Zeci de elevi de la Liceul “Miron Costin” din Pascani au participat astazi la o dezbatere despre riscurile consumului de droguri si tigari. Un specialist de la Centrul de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog din Iasi le-a explicat adolescentilor cat de periculoase sunt aceste substante care dau dependenta si pot distruge vieti. Dezbaterea a facut parte dintr-un proiect amplu ce se desfasoara in mai multe zile, in scoala.

  Dezbatere despre traficul de droguri si consumul de tigari, astazi, la Liceul “Miron Costin” din Pascani. Un specialist de la Centrul de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog al Judeţului Iasi a venit in scoala, pentru a le explica liceenilor riscurile consumului de substante interzise sau efectele nicotinei in organism.

  Totodata, comisarul de politie, Sorin Perianu, a precizat in ce situatie se poate ajunge pana la infractiune, ceea ce presupune dosar penal.

  Activitatea de astazi face parte dintr-un proiect amplu, intitulat “Fii responsabil cu viata ta”. Saptamana viitoare vor avea loc expozitie de desene, videoconferinte sau ateliere de lucru.

  Mentionam ca potrivit unui raport al Agenţiei Naţionale Antidrog, publicat anul trecut, România se situează sub media europeană în ceea ce priveşte consumul de droguri. Insa, in ţara noastră, cât şi în celelalte state membre UE, canabisul este cel mai consumat drog, mai ales în rândul tinerilor.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Tânăr de 18 ani arestat pentru complicitate în dosarul de furt calificat cu o pagubă de 180.000 de lei

  La data de 12 aprilie a.c., poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Iaşi au efectuat o percheziţie domiciliară, pe raza comunei Moţca, în...

  Declarația politică a deputatului Sorin Năcuță cu privire la amenajarea hidroenergetică Pașcani

  C.P. După o informare privind stadiul lucrărilor la Amenajarea Hidroenergetică Pașcani, după discuții prealabile cu președintele Consiliului Județean, dl Costel Alexe și cu președintele...

  Un magazin al primarului Pașcaniului a fost spart marți seara – VIDEO

  Unul dintre magazinele primarului municipiului Pascani a fost spart marti, 13 martie, imediat dupa lasarea intunericului. Este vorba despre locatia de pe strada Stefan cel Mare, din centrul orasului. Un tanar in varsta de 30 de ani, care ar fi fost baut, a spart geamul de la intrare si a luat mai multe bunuri din unitate.  //

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet