21.5 C
Paşcani
miercuri, iulie 28, 2021
21.5 C
Paşcani
miercuri, iulie 28, 2021

Dezastru in urma inundatiilor. Drumul judetean DJ 208 I , blocat luni dimineata

Cinci tronsoane de drumuri nationale din judetele Covasna, Harghita, Neamt, Suceava si Valcea mai sunt blocate luni dimineata din cauza inundatiilor. Traficul feroviar este afectat in judetele Brasov, Teleorman si Valcea.

Potrivit Centrului Infotrafic, in urma precipitatiilor abundente din ultima perioada care au dus la scurgerea aluviunilor si la acumulari de apa pe carosabil, pe urmatoarele tronsoane de drum national circulatia este intrerupta: judetul Covasna: DN 11B Targu Secuiesc – Cozmeni, in zona localitatii Valea Seaca (kilometrul 12); judetul Harghita: DN 11B Cozmeni – Targu Secuiesc, in localitatea Casinu Nou (kilometrul 23), – judetul Neamt: DN 15 Borsec – Poiana Largului, pe raza localitatii Poiana Teiului (intre kilometrii 237+800 de metri si 238+100 de metri), judetul Suceava: DN 2H, in localitatea Milisauti, pe podul de pe raul Suceava si judetul Valcea: DN 7D Caineni – Perisani, in localitatea Perisani (intre kilometrii 15+830 si 15+900 de metri).

Circulatia este ingreunata in judetul Bacau, pe DN 11, pe segmentele Bacau – Onesti, in zona localitatii Sanduleni si Onesti – Targu Secuiesc, in localitatea Poiana Sarata.

Traficul este intrerupt pe 10 drumuri judetene din Bacau, Covasna, Galati, Iasi (DJ 208I Blasesti – Vanatori, in zona localitatii Pascani) si Suceava si ingreunata pe 5 drumuri din Covasna, Prahova si Suceava.

Continuarea pe BZI

Ce părere ai?

Meteo

Paşcani
cer acoperit de nori
21.5 ° C
21.9 °
20.1 °
80 %
4.1kmh
100 %
mie
21 °
joi
36 °
vin
30 °
sâm
33 °
Dum
31 °

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Un sistem putred, in care omul nu conteaza!

Urmăresc cu uimire șirul evenimentelor privitoare la copiii obligați să meargă pe jos, printre mașini, câțiva km zilnic, până la locația provizorie, după ce...

Politica si cadourile pentru copii

Festivitatile programate la Pascani pentru Ziua Nationala a Romaniei sunt blocate. Daca vineri nu se va intampla o minune, pe 1 Decembrie nu vor mai...

Administratie si politica, fara suflet

PSD Pașcani a uitat să facă politică în cei 8 ani de zile cât a fost la putere.  S-a văzut și la ședința în...

PULSUL ZILEI