More

  Dezapezire ineficienta, doua accidente consecutive in numai cateva minute

  Array

  Soferii pascaneni se plang de starea drumurilor inzapezite din Pascani. In cea mai mare parte a orasului strazile sunt un adevarat patinoar unde nici cel mai eficient cauciuc de iarna nu te poate ajuta.

  Astazi, 18 decembrie in jurul orei 11.30 doua accidente au avut loc la intersectia strazilor Stefan cel Mare cu Gradinitei.

  Aici, nu era aruncat cu absolut nici un fel de material antiderapant iar sectorul respectiv se afla in panta. Cu aceasta reteta, accidentele de circulatie erau inevitabile.

  Astfel, in prima faza un autoturism marca Dacia Logan, a incercat sa franeze dar din pacate nu a reusit sa opreasca, masina ducandu-se sanie si oprindu-se intr-un autoturism marca Volkswagen.

  Nici bine dezmeticiti, cei doi soferi au ajuns din implicati si martori ai unui nou accident.

  Un autoturism marca Opel a incercat aceeasi manevra de a se opri insa, franarea nu a avut nici un efect astfe, acesta s-a oprit intr-un autoturism Dacia Logan.

   

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Biblioteca din Târgu Frumos se mută în sediu nou. Două etaje pentru instituția de cultură

  Biblioteca „Universul Cunoasterii” din Targu Frumos va avea un nou sediu. Decizia a fost luata in cadrul ultimei sedinte de Consiliu Local al orasului,...

  Pompierii au dat jos 200 kg de tencuială, ce era să cadă de pe pereții blocului PTTR din spatele Poștei Deal

  Pompierii pascaneni au fost chemati joi, 25 februarie a.c., de catre un cetatean care a observat ca la etajul patru al blocului PTTR din...

  Monica Berescu, deputat USRPLUS: “ Plafonarea salariilor din sistemul bugetar echilibrează financiar bugetul de anul acesta”.

  Ne aflăm în situația în care statul român consumă mai mult decât își permite. Problema lipsei banilor din bugetul statului e una de zeci de...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Înapoi
  Discuta pe Facebook
  Discuta pe Whatsapp