20.7 C
Paşcani
sâmbătă, iunie 19, 2021
20.7 C
Paşcani
sâmbătă, iunie 19, 2021
Array

Despăgubiri pentru CĂZĂTURILE pe trotuarele necurăţate

Ultimele știri

Persoanele care au cazut pe trotuarele necuratate şi care au suferit fracturi sau alte leziuni îşi pot recupera banii de la asociaţiile de locatari sau de la firmele care sunt responsabile de deszăpezire. În primă fază se poate obţine despăgubiri în urma unei înţelegeri amiabile. Dacă nu se ajunge la un consens, părţile implicate se pot întâlni în instanţă.

Mersul pe trotuarele din ţară s-a transformat într-o adevărată aventură. Tocmai de aceea trebuie să se cunoască faptul că accidentele de pe trotuare se pot întoarce împotriva celor care ar fi trebuit să le cureţe, dar nu au făcut acest lucru.

Dacă o persoană a alunecat şi, în urma accidentului, a suferit o fractură sau alte leziuni, aceasta poate primi despăgubiri de la asociaţia de locatari sau de la firmele care îşi desfăşoară activitatea la parterul blocurilor.

În primă fază, despăgubirile pot fi obţinute în urma unei înţelegeri amiabile. Dacă nu se ajunge la o înţelegere se poate ajunge în instanţă, unde pot fi recuperaţi banii cheltuiţi cu tratamentul.

Sursa RTV

Ce părere ai?

Meteo

Paşcani
cer fragmentat
20.7 ° C
21.1 °
16.7 °
80 %
3.3kmh
66 %
sâm
20 °
Dum
23 °
lun
24 °
mar
28 °
mie
29 °

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Un sistem putred, in care omul nu conteaza!

Urmăresc cu uimire șirul evenimentelor privitoare la copiii obligați să meargă pe jos, printre mașini, câțiva km zilnic, până la locația provizorie, după ce...

Politica si cadourile pentru copii

Festivitatile programate la Pascani pentru Ziua Nationala a Romaniei sunt blocate. Daca vineri nu se va intampla o minune, pe 1 Decembrie nu vor mai...

Administratie si politica, fara suflet

PSD Pașcani a uitat să facă politică în cei 8 ani de zile cât a fost la putere.  S-a văzut și la ședința în...

PULSUL ZILEI