23 C
Paşcani
duminică, octombrie 1, 2023
Array

Despăgubiri pentru CĂZĂTURILE pe trotuarele necurăţate

Persoanele care au cazut pe trotuarele necuratate şi care au suferit fracturi sau alte leziuni îşi pot recupera banii de la asociaţiile de locatari sau de la firmele care sunt responsabile de deszăpezire. În primă fază se poate obţine despăgubiri în urma unei înţelegeri amiabile. Dacă nu se ajunge la un consens, părţile implicate se pot întâlni în instanţă.

Mersul pe trotuarele din ţară s-a transformat într-o adevărată aventură. Tocmai de aceea trebuie să se cunoască faptul că accidentele de pe trotuare se pot întoarce împotriva celor care ar fi trebuit să le cureţe, dar nu au făcut acest lucru.

Dacă o persoană a alunecat şi, în urma accidentului, a suferit o fractură sau alte leziuni, aceasta poate primi despăgubiri de la asociaţia de locatari sau de la firmele care îşi desfăşoară activitatea la parterul blocurilor.

În primă fază, despăgubirile pot fi obţinute în urma unei înţelegeri amiabile. Dacă nu se ajunge la o înţelegere se poate ajunge în instanţă, unde pot fi recuperaţi banii cheltuiţi cu tratamentul.

Sursa RTV

Alte articole