9.4 C
Paşcani
luni, octombrie 3, 2022
Array

Anghelus ramane profesor. Sanctiunea primita a fost de reducere a salariului cu 15 % – VIDEO

- Advertisement -

Ancheta finala in cazul profesorul pascanean de sport Petrica Anghelus. Membrii Consiliului de Administratie a scolii intrunit astazi, au votat ca acesta sa fie sanctiont cu 15 % din salariu, pe urmatoarele 6 luni. Directorul institutiei de invatamant, prof Carmen Dimitriu a propus desfacerea contractului de munca, insa din cei 13 membrii ai CA-ului, doar 7 au votat „pentru”, 5 „impotriva”, iar unul a lipsit din motive personale. Ca propunerea sa fie valida, trebuiau 9 voturi „pentru”. Votul a fost secret.

PETRICA ANGHELUS

Astazi, 17 ianuarie, a avut loc sedinta a CA-ului Colegiului „Sadoveanu”. Comisia de Disciplina intrunita a dat citire unui raport in care erau aduse doua capete de acuzate. Primul face referire la limbajul si comportamentul profesoului Anghelus fata de elevii sai, unde a si fost gasit vinovat, iar cel de-al doilea capat de acuzare face referire la gestionarea gresita a banilor primiti de la elevi pentru diverite investitii sau activitati. Aici a fost gasit vinovat pe jumatate, pe motiv ca declaratiile unor parinti au fost ambigue, adica acestia au declarat ca banii sunt la ei si nu la profesor.

Membrii CA-ului scolii nu au vrut sa comenteze rezultatul Comisiei de Disciplina.

Profesorul Anghelus a precizat ca va cauta o cale de atac pentru sanctiunea primita. El regreta ca a vorbit urat cu elevii sai.

Mentionam ca profesorul Petrica Anghelus este cercetat penal de procurorii Parchetului de pe lânga Tribunalul Iasi, pentru fapte de coruptie. El este acuzat ca a cerut bani de la elevi, pentru a le motiva absente si pentru a cumpara mobilier.

Materialul video poate fi vizionat pe www.bittv.ro

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow