17.9 C
Paşcani
marți, mai 17, 2022
Array

Descinderi la Pașcani: Traficanți de droguri ridicați de procurorii DIICOT

Suspectii procurau droguri de risc, cannabis si hasis din municipiul Pascani sau introduceau in tara droguri provenite din Spania sau Italia, pe care le vindeau ulterior unor consumatori interesati din judetul Suceava sau zona limitrofa localitatii de domiciliu.
Descinderi ale DIICOT Suceava, joi dimineata, pentru prinderea unor traficanti de droguri de risc. Procurorii din cadrul Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism – Serviciul Teritorial Suceava si politistii antidrog din cadrul B.C.C.O. Suceava, cu sprijinul politistilor din cadrul I.P.J. Suceava – Serviciul pentru Actiuni Speciale si din cadrul I.P.J.Iasi – Posturile de politie Lespezi si Valea Seaca, au efectuat cinci perchezitii domiciliare si au pus in executare 5 mandate de aducere, iar pentru inca alte 6 persoane au fost emise citatii pentru a fi audiate in calitate de martor.Incepand cu luna ianuarie 2014, procurorii din cadrul Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism – Serviciul Teritorial Suceava, impreuna cu lucratori de politie judiciara din cadrul Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate Suceava – Serviciul Antidrog si cu sprijinul tehnic al Serviciului Operatiuni Speciale Suceava au documentat in cadrul dosarului penal activitatea infractionala a unor suspecti din comuna Lespezi, jud.Iasi, ce procurau droguri de risc,cannabis si hasis, din municipiul Pascani, jud.Iasi sau introduceau in tara astfel de droguri provenite din Spania sau Italia, pe care le vindeau ulterior unor consumatori interesati din jud.Suceava sau zona limitrofa localitatii de domiciliu.
In cauza au fost identificati 5 suspecti, respectiv P.D., M.L., M.P.R. A.P.C, N.D.D. toti din comuna Lespezi, judetul Iasi care in perioada ianuarie – iunie 2014 au vandut diferite cantitati de droguri de risc, cannabis si hasis, catre consumatori din jududetul Suceava sau zona limitrofa localitatii de domiciliu a suspectilor, reusindu-se pana in prezent identificarea a 10 consumatori de droguri.
Fata de suspecti exista indicii temeinice care conduc la suspiciunea rezonabila ca au comis infractiunea de trafic de droguri de risc, fara drept, pentru care sunt urmariti penal, fapte prevazute de art 2 alin 1 din Legea 143 pe 2000.
Potrivit ziarului sucevean Informatia Ta, Cercetarile vor fi continuate pentru stabilirea intregii activitati infractionale, identificarea si tragerea la raspundere penala a tuturor participantilor.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole