16.6 C
Paşcani
sâmbătă, septembrie 18, 2021
Array

Descinderi la Hârlău și Târgu-Frumos. Cinci persoane date în urmărire națională depistate de polițiști

mascatiLa data de 20.11.2013, peste 30 de poliţişti au organizat şi desfăşurat o acţiune pe linia   depistării şi clarificării situaţiei persoanelor urmărite, în temeiul legii.

Poliţiştii Biroului Urmăriri, împreună cu cei din cadrul Poliţiei oraşului Hîrlău, Secţiei nr. 9 de Poliţie Rurală Hîrlău şi Secţiei nr. 7 Poliţie Rurală Tg. Frumos, cu sprijinul unei grupe S.A.S. au organizat activităţi specifice pe raza localităţilor Şipote, Deleni, Hîrlău şi Balş, pe linia găsirii persoanelor urmărite.

Cu această ocazie au fost efectuate 7 descinderi domiciliare, fiind legitimate 16 persoane. Au fost depistate 5 persoane , astfel:

1. În urma colaborării dintre poliţiştii ieşeni şi cei giurgiuveni , a fost depistat în ziua de 20.11.2013pe raza localităţii Mihai Bravu, jud. Giurgiu, urmăritul naţional M. Andrei, de 23 ani, din oraşul Hîrlău, care se sustrăgea executării pedepsei de 2 ani şi 4 luni închisoare, pentru comiterea unor furturi de animale. Acesta a fost introdus în Arestul I.P.J. Giurgiu.

2. A fost depistat urmăritul naţional M. Gabriel, de 24 ani, din com. Popricani, jud. Iaşi,  a cărui dispariţie a fost sesizată la data de 24.10.2013.

3. A fost depistat şi internat într-un centru pentru minori, M. D., 14 ani, din com. Holboca, jud. Iaşi, care figura în poziţia de urmărit naţional, urmare a dispariţiei la data de 18.10.2013.

4. A fost clarificată situaţia minorei J. P., de 17 ani, din com. Mogoşeşti, jud. Iaşi,  a cărei dispariţie a fost sesizată la data de 08.08.2013.

5. A fost depistat şi clarificată situaţia lui P. Vasile, de 58 ani, din Tg. Frumos, urmărit naţional din data de 31.10.2013, ca urmare a dispariţiei.

DE LA ACELAȘI AUTOR

ASF a retras autorizația de funcționare a City Insurance. Posesorii RCA, protejați de lege

ASF anunță că a retras autorizația de funcționare a City Insurance S.A., liderul pieței de asigurări din...

Cele mai bizare teorii despre univers: De la Marele Poc la universul holografic. Ar putea fi tot ce știm despre gravitație greșit?

De ce este universul așa cum îl vedem? Oamenii de știință au explorat de-a lungul anilor numeroase...

Cum arăta de fapt Iisus? Cercetătorii au realizat o reconstituire

Iisus este înfățișat în icoane și picturi celebre ca un bărbat cu ten foarte deschis la culoare...

Vaccinarea antigripală începe mai devreme. Cum facem diferența între gripă și Covid-19

Vaccinarea antigripală va începe mai devreme în acest an, anunță autoritățile. Ministerul Sănătății a comandat două milioane de...

METEO

ALTE ȘTIRI

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Să fim oameni, nu roboți!

Uitați-vă cu atenție în jurul vostru! În fiecare scară de bloc, pe orice stradă din suburbii este...

PULSUL ZILEI