22.4 C
Paşcani
marți, iulie 5, 2022
Array

Descinderi ale mascaţilor în zona Paşcani şi Târgu Frumos. Tâlharii de la Ruginoasa nu au fost găsiţi

descindere1Miercuri, 15 mai, in jurul orelor 04.00, poliţiştii din cadrul Biroului Urmăriri, Poliţiei oraşului Târgu Frumos, Poliţiei municipiului Paşcani şi luptători S.A.S. au organizat o serie de descinderi pe linia persoanelor urmărite.

Printre locatiile in care cei 43 de politisti au intrat cu mandate se afla si locuintele celor doi barbati din Ruginoasa, care sunt dati in urmarire nationala dupa ce au parasit Judecatoria Pascani, chiar inainte sa fie arestati.

Costin Secara, de 23 de ani si Gheorghita Panciuc, de 32 de ani nu au fost gasiti dar actiunea oamenilor legii a avut succes in orasul Targu Frumos unde au fost depistate trei persoane date in urmarire.

Este vorba despre A. Iulian, de 39 de ani, din Târgu Frumos, pe numele căruia a fost emis mandat de executare a pedepsei cu închisoarea de către Tribunalul Iaşi, prin care a fost condamnat la 7 ani şi 6 luni închisoare pentru comiterea infracţiunii de “tentativă de omor calificat”

Al doilea barbat gasit este I. Iulian, de 31 de ani, din Târgu Frumos, pe numele căruia a fost emis mandat de executare a pedepsei cu închisoarea de către Tribunalul Iaşi, prin care a fost condamnat la 7 ani şi 6 luni închisoare pentru comiterea infracţiunii de “tentativă de omor calificat”;

Iar cea dea treia persoana, P. Petronel, de 27 de ani, din Târgu Frumos, pe numele căruia a fost emis mandat de executare a pedepsei cu închisoarea de către Tribunalul Iaşi, prin care a fost condamnat la 8 ani închisoare pentru comiterea infracţiunii de “tentativă de omor calificat”.

Cei trei barbati au fost introdusi in Penitenciarul de Maxima Siguranta Iasi.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow