24.1 C
Paşcani
joi, octombrie 6, 2022

Derbedeul satului a fost arestat: a bătut un vecin până l-a omorât

- Advertisement -

Un cunoscut derbedeu din comuna Stolniceni Prăjescu a fost arestat zilele trecute după ce a omorât în bătaie un vecin, apoi l-a lăsat în faţa porţii casei sale. Incidentul violent a avut loc în seara de 19 februarie, atunci când o femeie în vârstă de 31 de ani a sunat la numărul unic 122 şi a anunţat că şi-a găsit tatăl bătut şi plin de sânge, în faţa porţii, care apoi a murit din cauza rănilor. 

Poliţiştii au identificat rapid agresorul, în persoana lui Cristinel Bălan, poreclit Mungoi. „Se dispune arestarea preventivă a inculpatului Bălan Cristinel pe o durată de 30 de zile, de la data de 20 februarie până la data de 21 martie inclusiv, pentru săvârţirea infracţiunii de omor“, se arată în acţiunea instanţei.

În urma cercetărilor efectuate de către poliţişti, s-a stabilit că, în seara de 19 februarie, Mungoi şi vecinul său în vârstă de 74 de ani s-au întâlnit în localitatea de domiciliu, Stolniceni Prăjescu, şi s-au luat la ceartă pe un motiv mai vechi, care a degenerate în bătaie. Mungoi şi-a lovit vecinul de nenumărate ori cu pumnul în faţă, apoi l-a abandonat în faţa porţii, unde a fost găsit de către fiica sa. Aceasta l-a transportat în casă, iar după un timp bărbatul a decedat.

Sursa Ziarul de Iasi

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow